Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πουλάει Γιαννούλη με 6 εκατ. και παίρνει Λάριν
| 2020-04-30 22:45:00

Βουίζει η Τουρκία! Δίνει Γιαννούλη με 6 εκατ. και ποσοστό μεταπώλησης - Παίρνει ελεύθερο τον Λάριν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βουίζει η Τουρκία! Δίνει Γιαννούλη με 6 εκατ. και ποσοστό μεταπώλησης - Παίρνει ελεύθερο τον Λάριν!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην αγορά για επιθετικό σε περίπτωση που πωληθεί κάποιος εκ των Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σβιντέρσκι, για τους οποίους έχουν προκύψει μεταγραφικά σενάρια.

Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε ένα σενάριο, ότι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του Δικεφάλου και έχει συγκεντρώσει αρκετές συμπάθειες, είναι ο Κάιλ Λάριν.

Πρόκειται για ένα όνομα όχι άγνωστο στην ελληνική επικαιρότητα, καθότι τον Ιανουάριο του 2018 είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα εκείνη την εποχή είχε παιχτεί πολύς τζόγος για τη μεταγραφή του από την Ορλάντο Σίτι στην Μπεσίκτας (σ.σ. ο παίκτης είχε έρθει σε αντιδικία με την ομάδα του), με τους Αμερικανούς να γράφουν για τον Καναδό, ότι έχει συγκεντρώσει το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον.

Ο 25χρονος επιθετικός πήγε στην Τουρκία, για ενάμιση χρόνο έπαιξε σε 26 ματς με τη φανέλα της Μπεσίκτας, έχοντας 8 γκολ και 2 ασίστ και τον Ιούλιο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, με την οποία μέχρι να σταματήσει το βελγικό πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού μετρά 33 εμφανίσεις, 9 γκολ και 11 ασίστ.

Πως έχει λοιπόν η κατάσταση; Ο δανεισμός του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου. Στην Τουρκία λένε, όπως έψαξε, ρώτησε και έμαθε τo sportdog, ότι μέχρι τότε η Βάρεγκεμ αν καταβάλει 2,5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας τότε θα αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Στην υπόθεση σενάρια εμπλέκουν τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα λοιπόν επειδή δεν μπορεί να καλύψει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ είναι πιθανόν να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ ντούκου στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα αμυντικό και να του παραχωρήσει την ελευθέρας του Λάριν, του οποίου το συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ο διεθνής Καναδός φορ από την άλλη δεν πρόκειται να δεχτεί να μείνει στο Βέλγιο, καθότι η Βάρεγκεμ του προσφέρει το ένα τέταρτο των αποδοχών που απολαμβάνει στην Μπεσίκτας. Πόσα κερδίζει; Κρατηθείτε. Πληρώνεται με 1.250.000 ευρώ ετησίως, όταν στην Αμερική έπαιρνε 192.000 δολάρια.

Το ντιλ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ελκυστικό καθότι ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Γιαννούλη με 6 εκατ. ευρώ και βάζοντας ποσοστό μεταπώλησης στον Έλληνα αριστερό μπακ. Ταυτόχρονα αποκτά τσάμπα έναν ελπιδοφόρο φορ με μεταπωλητική αξία. Ωστόσο οι απαιτήσεις του είναι αρκετά υψηλές για την πολιτική εξορθολογισμού των οικονομικών που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Δικέφαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέλαβε δράση ο Βρύζας! "Διώχνει" κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ – Γλιτώνει 2 εκατ. – "Χουνέρι" Λουτσέσκου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags