Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" Δώνη μέσα στην πανδημία!
| 2020-05-02 12:30:00

"Βόμβα" Δώνη μέσα στην πανδημία! "Τινάζει" στον αέρα τον ΠΑΟ - Απίστευτη "αποκάλυψη"-ανατροπή!

του Νίκου Στεργίου
"Βόμβα" Δώνη μέσα στην πανδημία! "Τινάζει" στον αέρα τον ΠΑΟ - Απίστευτη "αποκάλυψη"-ανατροπή!

Παναθηναϊκός: Κοντεύει τρίμηνο. Από το περίφημο τηλεοπτικό ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη. Πέρασε καιρός, αλλάξαν οι προτεραιότητες, αντιμετωπίζουμε κοσμοϊστορικές καταστάσεις. Στο μεσοδιάστημα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού φάνηκε με δημόσιες τοποθετήσεις του να κάνει αρκετά βήματα πίσω από εκείνη την έκρηξη του, προσπαθώντας να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε.

Θεωρήθηκε – και σωστά – ως αναθεώρηση από την πλευρά του και ξεκάθαρο σημάδι παραμονής. Την ίδια στιγμή, άπαντες εκτίμησαν πως ένα «διαζύγιο» των δύο πλευρών θα ήταν ιδιαίτερα κοστοβόρο και οικονομικά και επικοινωνιακά για όποιον έπαιρνε την πρωτοβουλία είτε να το επιδιώξει είτε να το προκαλέσει. Και κάπως έτσι ερμηνεύτηκε και συναινετική διάθεση και από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως ο ίδιος έστω και σε επίπεδο διαρροών να έχει τοποθετηθεί ποτέ επ’ αυτού.

Χτες το βράδυ, το «τρένο» έδωσε μια διαδικτυακή συνέντευξη στο gazzetta.gr. Πολλές οι ατάκες του, αυτές που αφορούσαν την επόμενη μέρα του στον Παναθηναϊκό, δεικτικές και κάθε άλλο ανάλογες του κλίματος συναίνεσης που καλλιεργήθηκε το περασμένο διάστημα. Τονίζουμε – αυτολεξεί – τις χαρακτηριστικότερες:

«Με ρωτάνε αν θα είμαι στον Παναθηναϊκό. Έχω κάνει υποχωρήσεις που δεν θα τις έκανα πουθενά στον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι αν μπορείς να πηγαίνεις ένα επίπεδο παραπάνω. Και σε αυτό το κομμάτι θα είναι σημαντική η επόμενη χρονιά. Τα είχα διαφορετικά στο μυαλό μου, έκατσε και η πανδημία… Όταν κάναμε το τριετές πλάνο ήμουν με τον Πιεγκμπονσάντ, με τον Νταμπίζα και ότι σε βάθος χρόνου θα άλλαζε η διοίκηση. Το σημαντικό είναι ότι έχει επανέλθει η σταθερότητα οικονομικά και η ομάδα έχει επανέλθει γενικά. Θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα 30 ημερών για να πούμε περισσότερα πράγματα για την επόμενη σεζόν».

Η πρώτη του επισήμανση, στην οποία ξεκάθαρα βγάζει παράπονο στο θέμα των υποχωρήσεων, θέτει το πλαίσιο του επόμενου μήνα προκειμένου να ξεκαθαριστεί ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς και βάσει αυτού – ουσιαστικά – να διαπιστωθεί αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, μπορεί να ανέβει επίπεδο την επόμενη χρονιά. Και συνεχίζοντας ο Δώνης τόνισε:

«Εγώ δεν ξέρω πως θα είναι το δικό μου μέλλον. Εγώ αισθάνομαι ότι έχω κάνει το καθήκον μου στον Παναθηναϊκό. Δεν το έχω ολοκληρώσει, αλλά αυτό που είχα στο μυαλό μου αισθάνομαι ότι το έχω κάνει το καθήκον μου και με το παραπάνω. Τώρα για το που θα φτάσω δεν μπορώ να πω κάτι».

Σαφέστερα δεν γίνεται. Μιλάει για καθήκον, άρα για υποχρέωση, αποστολή. Και αυτό, ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος νιώθει πως το έχει εκπληρώσει, παρότι δεν το έχει ολοκληρώσει. Είναι προφανές πως ο Δώνης δεν είναι, δεν βρίσκεται σε mood συναίνεσης. Η, για να είμαστε ακριβέστεροι, παραμένει – ίσως για άλλους λόγους – προβληματισμένος αναφορικά με τη συνέχεια του στον Παναθηναϊκό.

Και σίγουρα, με τις συγκεκριμένες του ατάκες, ανατρέπει το καθησυχαστικό κλίμα που υπήρχε το τελευταίο διάστημα ως προς την παραμονή του μετατρέποντας την, πάλι, σε θρίλερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tρελή" μεταγραφή στον ΠΑΟ! Φέρνει πίσω μετά από χρόνια Έλληνα γκαρντ - Είναι ο αντι-Καλάθης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags