Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγάζει 1.000.000 από τον "τελειωμένο"!
| 2020-05-02 11:02:00

Μόνο ο Ολυμπιακός! Βγάζει 1.000.000 από τον "τελειωμένο" - Αδιανόητο deal σε περίοδο κρίσης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μόνο ο Ολυμπιακός! Βγάζει 1.000.000 από τον "τελειωμένο" - Αδιανόητο deal σε περίοδο κρίσης!

Ολυμπιακός: Στην επικαιρότητα το τελευταίο διήμερο ο Φράνκο Σολδάνο. Κάτι οι αρχικές δηλώσεις του μάνατζερ του, κάτι η φημολογία που αυτές προκάλεσαν στην Αργεντινή, προκάλεσαν θόρυβο αναφορικά με το (άμεσο) μέλλον του 26χρονου επιθετικού. Επιτυχημένος βάσει εμφανίσεων και συνολικής παρουσίας το πέρασμα του στην (πρωταθλήτρια Αργεντινής) Μπόκα, δημόσιες οι τοποθετήσεις των ανθρώπων της για παραμονή του εφεξής, ωστόσο πέραν των ευχών δεν υπάρχει κάτι το απτό.

Εξηγούμαστε. Η Μπόκα είχε option αγοράς 5 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχει περίπτωση – και έχει αποσαφηνιστεί αυτό – να την εξασκήσει. Γι’ αυτό και αναζητάνε οι Αργεντινοί εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να κρατήσουν τον Σολδάνο, ο οποίος – είναι αλήθεια – βοήθησε αρκετά την επίθεση τους, παρότι δεν σκόραρε αρκετά (μόλις 2 γκολ).

Νέος δανεισμός λοιπόν είναι στο τραπέζι και αναμένεται να προταθεί στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει. Αυτόν που ολοκληρώθηκε πλέον πρακτικά, οι «ερυθρόλευκοι» τον αποδέχτηκαν λαμβάνοντας ως ενοίκιο από την Μπόκα 300.000 ευρώ. Πλέον, τέτοιο ποσό δεν προβλέπεται ούτε καν να συζητηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, αν και εφόσον τεθεί θέμα νέου δανεισμού, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει ένα ποσό που θα προσεγγίζει (αν όχι φτάνει κιόλας) το 1 εκατ. ευρώ. Και αυτό με την προϋπόθεση να μην διατηρηθεί ο Σολδάνο στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο ως το 2023, για πάρτη του δαπανήθηκε πριν 1,5 χρόνο ένα σεβαστό ποσό (700.000 ευρώ), ο Μαρτίνς εξακολουθεί να τον θεωρεί ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει, το θέμα όμως της προσαρμογής του φάνηκε να τον «στοιχειώνει» στη θητεία του στο λιμάνι και έτσι να ναρκοθετεί τις όποιες πιθανότητες αυτή να παραταθεί με μια ακόμη από το καλοκαίρι και μετά.

Το δυσάρεστο όμως για τον ίδιο και σίγουρα για την ομάδα που τον φιλοξένησε από το περασμένο καλοκαίρι είναι πως θα χρειαστούν πολλά περισσότερα χρήματα προκειμένου να ανανεωθεί η παραμονή του στο «Μπομπονέρα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Ολυμπιακό και Α2 – Δεν ανεβαίνει εκτός κι αν αγοράσει ΑΦΜ – Αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags