Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Ολυμπιακός: Νέα επίθεση από Μπέο σε Κούγια και Ολυμπιακό: "Αυτό το ματς είναι στημένο με αποδείξεις"!
| 2020-05-04 01:17:00

Νέα επίθεση από Μπέο σε Κούγια και Ολυμπιακό: "Αυτό το ματς είναι στημένο με αποδείξεις"!

Sportdog Team
Νέα επίθεση από Μπέο σε Κούγια και Ολυμπιακό: "Αυτό το ματς είναι στημένο με αποδείξεις"!

Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στην έκτακτη εκπομπή «Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν» στο Open TV και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε... στημένο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια το 2013, έκανε εκ νέου επίθεση στον Αλέξη Κούγια και τόνισε ότι πρέπει και είναι δυνατόν να τελειώσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα.

«Στην Ελλάδα ένα παιχνίδι είναι στημένο με αποδείξεις, στοιχεία και γεγονότα. Όλα τα άλλα είναι ψιλοενδείξεις. Με αποδείξεις και στοιχεία ένα παιχνίδι είναι στημένο μόνο το Ολυμπιακός - Βέροια όπου υπάρχουν πέντε καταθέσεις, τώρα όλα τα άλλα. Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής, είπαν ότι ήταν στημένο. Μύτη δεν άνοιξε… Πού είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, πειθαρχικά πέστε μου που είναι η υπόθεση; Πέστε το ότι συγκαλύφθηκε πειθαρχικά η συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε.

Ο δήμαρχος  Βόλου δεν θέλησε να σχολιάσει την εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας Παναγιώτας Σπανού, για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, για τον μεταξύ τους αγώνα, δύο χρόνια αργότερα… «Επειδή είναι μια δικαστική υπόθεση εν εξελίξει, δεν μπορώ να σχολιάσω» αρκέστηκε να πει.

Σχολίασε όμως, το αίτημα της Super League να πάνε στις ΠΑΕ τα 4.3 εκατ. ευρώ που ενισχύει η ΟΥΕΦΑ την ΕΠΟ (αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες) λόγω κορωνοϊού ενώ επιτέθηκε στους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη Nova.

«Ο Ολυμπιακός είπε τα 4.3 εκατ. της ΟΥΕΦΑ που επιχορηγεί την ΕΠΟ να τα πάρουν οι ομάδες και οι 14 ομάδες είπαν «ναι». Είναι για να γελάει ο κόσμος, ας βάλουν λεφτά από το δικό τους ταμείο. Πιο ποδόσφαιρο τώρα και ποιους παράγοντες, εντάξει να μην τους ισοπεδώσουμε όλους αλλά η πλειοψηφία τους είναι αφήστε να μην τα συζητάμε. Η NOVA, για το κατάντημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου φέρει μεγάλη ευθύνη. Δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση, δεν μιλάει κανένας» είπε.

Επίσης, «αποκάλυψε» ότι η ΑΕΛ δεν θα πάρει άδεια για τη νέα περίοδο: «Η πρώτη ομάδα που δεν θα πάρει άδεια, και γράφτε το αυτό, είναι η Λάρισα. Ο Κούγιας μπήκε στο working group όχι για να μιλήσει και για να φέρει προτάσεις αλλά για ιδιοτελείς σκοπούς, για δικό του συμφέρον. Ξέρετε πως τον λένε τον Αλέκο; «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω». Αφήστε τώρα, αν γίνει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με αυτά που λένε στην γειτονική πόλη, μπορεί να λένε ψέματα, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ, μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες, ότι δεν θα έχει 11άδα να κατέβει γιατί οι μισοί και πλέον παίκτες δεν επιστρέφουν αν δεν πληρωθούν. Αυτά λένε, αν λένε ψέματα, συγγνώμη».

Ακόμη τόνισε ότι: «η Λίνα Σουλούκου και ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκαν από το working group για δικά τους συμφέροντα. Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γίνεται μόνο με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Δεν μπορούμε να δίνουμε άδεια για να πηγαίνουν οι πιστοί στην εκκλησία, σε ένα κλειστό χώρο και σε ένα ανοιχτό χώρο να μην μπορούν να αθληθούν οι ποδοσφαιριστές ομαδικά. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό είναι το σωστό. Θα γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης, βήμα, βήμα, να δούμε φέτος τι θα γίνει. Πρώτον πρέπει να δούμε φέτος τι θα γίνει και δεύτερον ποια θα είναι η οικονομική κρίση, αν αγγίξει τους πάντες, πιστεύω ότι θα γίνει μια επανεκτίμηση για τη νέα χρονιά. Η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα κι εμείς θα τη σεβαστούμε. Όλες οι εταιρείες που επλήγησαν από τον κορωνοϊό πήραν επιχορήγηση, γιατί το working group δεν διεκδίκησε κάτι».

Για την πρόταση των ΠΑΕ για ψαλίδι στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, είπε… «Ο Βόλος έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με το 80% των ποδοσφαιριστών του για το πόσα θα πάρουν. Ας πορευτεί η κάθε ομάδα μόνη της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags