Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: O Βρουσάι δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι!
| 2020-05-04 13:15:00

Πρώτο "κόψιμο" Μαρτίνς! "Καθαρίζει" διεθνή Έλληνα - Τον "σκοτώνει" ο Μαρινάκης - Άδοξο τέλος...

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώτο "κόψιμο" Μαρτίνς! "Καθαρίζει" διεθνή Έλληνα - Τον "σκοτώνει" ο Μαρινάκης - Άδοξο τέλος...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: H σεζόν του Μάριου Βρουσάι ξεκίνησε εντυπωσιακά, ιδανική συνέχεια του δεύτερου μισού της περυσινής. Βασικός στη Βίλεμ, διεθνής με την Εθνική, ό,τι το καλύτερο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη βέβαια, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του ολλανδικού συλλόγου, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόφαση της ομάδας αναφορικά με το μέλλον του.

Η Βίλεμ έχει option αγοράς 1 εκατ. ευρώ για τον Βρουσάι και όπως κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας έχει ενημερώσει τον διεθνή εξτρέμ πως σκοπεύει να το εξασκήσει. Αυτό βέβαια είναι η… μισή αλήθεια, αφού πρόθεση του ολλανδικού συλλόγου είναι μεν να κρατήσει τον Βρουσάι στο δυναμικό του, αλλά παζαρεύοντας καλύτερη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μια α λά Τσιμίκας συμφωνία με τη Βίλεμ. Εχουν δηλαδή παραχωρήσει την option αγοράς στους Ολλανδούς, αλλά διατηρούν το δικαίωμα επαναγοράς του (με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο, φημολογείται πως αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ). Κάπως έτσι άλλωστε είχαν καταφέρει να επαναφέρουν στο ρόστερ τον Τσιμίκα, αφού τότε, πριν δύο δηλαδή καλοκαίρια, η Βίλεμ είχε ενημερώσει πως θα αγόραζε τον «Τσίμι» και θα το πετύχαινε, αν στον Ολυμπιακό στο… παρά πέντε του deadline της επαναγοράς που είχαν δεν αποφάσιζαν να το ενεργοποιήσουν.

Τώρα, τέτοιο ενδεχόμενο με τον Βρουσάι δεν υφίσταται. Η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς ουσιαστικά κλείνει τον δρόμο της επιστροφής του Βρουσάι στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», αφού ο Πορτογάλος δεν… τρελαίνεται με τον 22χρονο εξτρέμ. Μόνο τυχαίο δεν είναι συνεπώς το μήνυμα του Ολυμπιακού προς τους εκπροσώπους του Βρουσάι (σ.σ. οι ίδιοι με τον Τσιμίκα) να φέρουν πρόταση για την πώληση του.

Αν είναι από τη Βίλεμ, καλύτερα, ωστόσο όπως είπαμε, ο ολλανδικός σύλλογος θέλει μεν να αγοράσει τον Βρουσάι, όχι όμως πληρώνοντας 1 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνήσει. Ολα πλέον είναι θέμα διαπραγμάτευσης, το σίγουρο είναι πως τη δεδομένη στιγμή ο Βρουσάι δεν φαίνεται να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλοι περιμένουν τον Μαρινάκη! Έδωσε το "οκ" ο Μαρτίνς, θέλει Ελλάδα ο παίκτης - Θα υπογράψει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags