Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το πρώτο "μπαμ" από Ελλάδα! Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς
| 2020-05-04 17:08:00

Το πρώτο "μπαμ" από Ελλάδα! Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - "Πλάκα" στην ΑΕΚ - Deal με τρελά λεφτά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο "μπαμ" από Ελλάδα! Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - "Πλάκα" στην ΑΕΚ - Deal με τρελά λεφτά!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το όνομα του Λισάντρο Σεμέδο βρίσκεται σταθερά σε πρώτο πλάνο στη μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Επαναλαμβανόμενες και συνεχείς οι αναφορές που θέλουν τους «ερυθρολεύκους» να παζαρεύουν με τη Φορτούνα Σιτάνρτ για την αγορά του Πορτογάλου εξτρέμ.

Τα δεδομένα της υπόθεσης, όπως τα γνωρίζει κατόπιν σχετικής έρευνας ο «sportdog». Ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο. Δεν ήταν έτσι στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο στη διερευνητική επαφή που είχε κάνει (τότε) η ΑΕΚ, οι απαιτήσεις του ολλανδικού συλλόγου κρίθηκαν υπέρογκες και έτσι η Ενωση δεν επανήλθε ποτέ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και επιδιώκει, εδώ και αρκετό καιρό, να μειώσει τις αξιώσεις της Φορτούνα. Ο Σεμέδο αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και η ανανέωση του συμβολαίου του οποίου είναι προφανές ότι δικαιολογεί την αναζωπύρωση της σχετικής σεναριολογίας.

Ακόμη και ο Μαρτίνς όμως θεωρεί τα 2 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Φορτούνα πάρα πολλά χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι παίκτης rotation. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μειώσει το ποσό που αξιώνει η Φορτούνα είτε στα μισά είτε ακόμη χαμηλότερα, προσφέροντας ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα, Σιέρντ Αρς επιδιώκει με συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις του να βάλει στο παιχνίδι και άλλες ομάδες. Ο sportdog γνωρίζει πως τη δεδομένη στιγμή υπάρχει «πάγος», αφού εκτός του Ολυμπιακού, άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Σεμέδο δεν έχουν εκδηλωθεί.

Η Φορτούνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει βγάλει στο «σφυρί» τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της. Ο Σεμέδο δεν υπολογίζονταν, εξ ου και παραχωρήθηκε άλλωστε δανεικός, οπότε δύσκολα ο νέος της τεχνικός, ο Κέβιν Χόφλαντ (σ.σ. ο Σγιέρς Ούλτε, ο οποίος παρουσιάστηκε ως προπονητής της Φορτούνα σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ελληνικά media θα παραμείνει στο επιτελείο ως βοηθός του Χόφλαντ) θα αναθεωρήσει την στάση του συλλόγου αναφορικά με την αξιολόγηση του Σεμέδο, κάτι που προφανώς επηρεάζει και την τιμή του.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως στο τέλος – και έχοντας υπέρ τους όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά – η Φορτούνα θα συμβιβαστεί σε ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τις 700-800 χιλιάδες ευρώ (μαζί με ποσοστό μεταπώλησης). Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, κάτι που επιβεβαίωσε, μιλώντας στον «σκύλο» και ο μάνατζερ του Σεμέδο, επισημαίνοντας πως δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση, είτε από τη Φορτούνα πως βρίσκεται κοντά με τον Ολυμπιακό είτε από τους «ερυθρόλευκους» για επικείμενο deal με τη Φορτούνα.

«Αυτή την εποχή, τα νέα είναι περισσότερο κατασκευασμένα, παρά υπαρκτά», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του μάνατζερ του Σεμέδο σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Πληροφορία-φωτιά για Ολυμπιακό - Έρχεται... μπόμπα - Deal με παικταρά ο Μοντεστό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags