Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Ποιος Κάνιας; Τον Χρήστο Δώνη κλείνει ο Ισπανός!
| 2020-05-05 12:25:00

Ανατροπή! Ποιος Κάνιας για ΠΑΟ; Αυτόν "κλείνει" ο Ρόκα - Έλληνας χάφαρος με τα μισά λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή! Ποιος Κάνιας για ΠΑΟ; Αυτόν "κλείνει" ο Ρόκα - Έλληνας χάφαρος με τα μισά λεφτά!

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει η είδηση πως (αναμενόμενα) ο Χοσέ Κάνιας δεν θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα, λύνοντας το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Σερβίας και αμέσως το όνομα του εμφανίστηκε μεταξύ των όσων φέρονται να απασχολούν τον Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Ο sportdog ψάχτηκε και έμαθε για το τι ακριβώς ισχύει με τον 33χρονο Ισπανό μέσο. Κατ’ αρχάς, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της λύσης συμβολαίου του με τον Αστέρα. Εχει ακόμη έναν χρόνο, εισπράττει ετησίως 500.000 ευρώ και – όπως διαρρέεται από την πλευρά του – αν δεν αποζημιωθεί δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Βελιγράδι.

Δεδομένα όμως, από την στιγμή που δεν υπολογίζεται και εφόσον ο Αστέρας θέλει να περιορίσει το μπάτζετ λόγω της πανδημίας, λύση θα βρεθεί. Και γι’ αυτό άλλωστε, οι ατζέντηδες του Κάνιας έχουν αρχίσει δουλειά, προτείνοντας τον σε αρκετές ομάδες, μια εξ αυτών, όντως είναι και ο Παναθηναϊκός.

Το σίγουρο είναι πως ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν περνάει απαρατήρητος στον Ρόκα. Ετσι κι αλλιώς άλλωστε, η αναζήτηση για έναν μέσο, είναι ανοιχτή στους «πράσινους». Το θέμα όμως δεν είναι τόσο… φως φανάρι όσο παρουσιάστηκε. Ο Κάνιας, όπως είπαμε, έπαιρνε 500.000 στον Αστέρα. Χρήματα που εννοείται πως γνωρίζει ότι δεν μπορεί να βρει πουθενά, αλλά πόσο να… πέσει προκειμένου να ενταχθεί στο οικονομικό πλαίσιο των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού;

Δυνατότητες που δεν ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ. Και με αυτά τα χρήματα, για παράδειγμα, ο Χρήστος Δώνης μένει στο ρόστερ! Η πρόταση που του έχει κατατεθεί είναι 200.000 ευρώ, με μια αύξηση 50.000, όπως έχει διαρρεύσει, ανανεώνει. Θα μπει λοιπόν ο Τσάβι Ρόκα στη διαδικασία να πάρει παίκτη, πολύ μεγαλύτερο, νέο και σίγουρα όχι με τη δυναμική του Δώνη, με τα ίδια χρήματα που μπορεί να κρατήσει τον Ελληνα μέσο;

Και ακόμη και έτσι να είναι, ο «σκύλος» έμαθε πως ο Κάνιας, με τόσα χρήματα – 250 χιλιάρικα δηλαδή – δεν έρχεται στον Παναθηναϊκό, ειδικά τόσο νωρίς στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο - Παρακαλάει για να μείνει στον Παναθηναϊκό ο φευγάτος - "Πόρτα" στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags