Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτος Μαρινάκης! Φέρνει τρελό γκολτζή με 1,5 εκατ. ευρώ
| 2020-05-05 19:03:00

Απίστευτος Μαρινάκης! Φέρνει τρελό γκολτζή με 1,5 εκατ. ευρώ - "Δώρο" του Ζόρζε Μέντες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρινάκης! Φέρνει τρελό γκολτζή με 1,5 εκατ. ευρώ - "Δώρο" του Ζόρζε Μέντες!

Ολυμπιακός: Εν μέσω πανδημίας ο sportdog είχε αποκαλύψει την πρόθεση του Ολυμπιακού να αναθέσει, ουσιαστικά εν λευκών, στον Ζόρζε Μέντες την προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του buy-out του Χασάν από την Μπράγκα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο, η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», αφού η κατ’ επέκταση αγορά του Αιγύπτιου φορ ήταν από τις εισηγήσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Η πρώτη λοιπόν συντελέστηκε και απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις για να επικυρωθεί. Η δεύτερη μπαίνει συνεπώς σε διαδικασία υλοποίησης. Ο Ολυμπιακός, όπως είχαμε ξεκαθαρίσει στον «σκύλο» στο προ εβδομάδων σχετικό ρεπορτάζ, δεν πρόκειται να δώσει 2,5 εκατ. ευρώ, που είναι και η προβλεπόμενη ρήτρα, προκειμένου να αγοράσει τον Χασάν.

Γι’ αυτό άλλωστε και εξουσιοδοτήθηκε ο Μέντες προκειμένου να αξιοποιήσει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει (και) με την Μπράγκα για να πετύχει μια (σημαντική) μείωση του ποσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, η πρώτη επαφή των δύο πλευρών έχει γίνει αρκετές μέρες τώρα και έφερε ως πρόταση Ολυμπιακού ένα ποσό που δεν ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, μαζί με ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Ποσό που μπορεί να ακούγεται… απαγορευτικό για να συναινέσει η Μπράγκα, με δεδομένο όμως ότι ο Χασάν και δεν υπολογίζεται και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να επιστρέψει αλλά και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, η αλήθεια είναι πως οι ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου δεν προβλέπεται να επιμείνουν στην τήρηση της αρχικής ρήτρας.

Θα παζαρέψουν, αναμενόμενα, για κάτι καλύτερο από την αρχική πρόταση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο σε κάθε περίπτωση από τις πρώτες επαφές φαίνεται κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης. Τόσο που εκτιμάται πως ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ θα αποτελέσει και την «χρυσή» τομή που θα φέρει τον Χασάν μόνιμα αυτή τη φορά στο «Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη… χυλόπιτα από άσο κορυφαίας ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακό – Εκεί θα υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags