Facebook Pixel Superleague: Βόμβα! Κόουτς της Superleague αντι-Χιμένεθ στην Αραβία
| 2020-05-06 20:02:00

Βόμβα! Κόουτς της Superleague αντι-Χιμένεθ στην Αραβία - "Φτύνει" την ομάδα του για το χρήμα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα! Κόουτς της Superleague αντι-Χιμένεθ στην Αραβία - "Φτύνει" την ομάδα του για το χρήμα!

Superleague: Και τι δεν είχαμε διαβάσει για πάνω από ένα μήνα, την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων για την Αλ Ουάχντα και το ενδιαφέρον της σαουδαραβικής ομάδας και του προπονητή της, του Μανόλο Χιμένεθ για διάφορους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάνταλος, Λιβάγια, Σιμόες, Ινσούα, μερικοί μόνο που έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.

Και αν για τον αρχηγό της ΑΕΚ όντως έγινε μια προσπάθεια, εν τούτοις ήταν… μία μόνο και τίποτα περισσότερο. Και ο sportdog, εξ αρχής, το είχε διευκρινίσει πως παρότι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η συγκεκριμένη δεν είχε ούτε την έγκριση για σπατάλες ούτε και τη δυνατότητα να προσεγγίσει τις απαιτήσεις των ομάδων της Super League.

Και έτσι, νωρίς τα πάντα πήγαν για… ύπνο, παρότι η σεναριολογία συνεχώς ενέπλεκε τον Χιμένεθ και την Αλ Ουάχντα με διάφορους ποδοσφαιριστές. Όπως είχαμε πει όμως από τότε, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να είναι παράγοντας αυτής της ιστορίας γιατί ακριβώς επειδή δεν είχε το μπάτζετ που ήθελε δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι και μετά.

Και σήμερα έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα αυτό ακριβώς που γράφαμε στον «σκύλο» πριν μήνες πως ο Χιμένεθ δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του και πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Αλ Ουάχντα. Κοινώς, η οποιαδήποτε «σύνδεση» του συλλόγου με την Ελλάδα κάπου εδώ σταματάει, με μία βέβαια πιθανότητα εξαίρεσης.

Τα μανατζερικά κανάλια που εξ αρχής είχαν κινητοποιηθεί τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον και πάντα σε επίπεδο διερευνητικό, να διατηρηθούν ακόμη και στην αναζήτηση διαδόχου του Χιμένεθ.  Υπάρχουν άλλωστε αρκετοί προπονητές στα μέρη μας που θα πέταγαν την σκούφια τους για να μετακομίσουν, ακόμη και με αυτές τις συνθήκες, στη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" Μελισσανίδη! Ποιος Σκόκο; Γυρίζει το "θηρίο" στην ΑΕΚ - Τρελή επιστροφή και μεταγραφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags