Facebook Pixel Άρης: Τριάδα φωτιά θέλει να φέρει ο Χαριστέας
| 2020-05-07 08:44:00

Τριάδα φωτιά θέλει να φέρει ο Χαριστέας στον Άρη! “Κλέβει” παίκτη από Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Τριάδα φωτιά θέλει να φέρει ο Χαριστέας στον Άρη! “Κλέβει” παίκτη από Παναθηναϊκό

Άρης: Μπορεί τα προβλήματα να είναι αρκετά και αναμένουν λύση ο σχεδιασμός όμως για την επόμενη χρονιά συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την LiveSport, ο Άγγελος Χαριστέας έχει ψηλά στη λίστα του τους Κώστα Αποστολάκη, Τάσο Αυλωνίτη και Απόστολο Βέλλιο και περιμένει να γίνουν όσα πρέπει για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Τάσος Αυλωνίτης μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και ο Άρης βρίσκεται στην αναμονή για την απόφασή του, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Αποστολάκης δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και αναζητάει τον επόμενη σταθμό της καριέρας του, με τον Άρη να μην αποτελεί τη μοναδική ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρό της, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο.

Σχετικά με την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος μετά το φινάλε της φετινής περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν πολύ την απόκτησή του, ωστόσο το θέμα εξαρτάται και από τους Περιστεριώτες.

Υπενθυμίζεται, ότι για να προχωρήσουν οι μεταγραφικές διαδικασίες θα πρέπει ο Άρης να ξεπεράσει το εμπόδιο της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβληθεί, με τους νομικούς συμβούλους της ΠΑΕ να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags