Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: O Μαρτίνς τον θέλει πολύ στο Λιμάνι!
| 2020-05-07 14:45:00

"Σε θέλω στον Ολυμπιακό" - Αυτόν "έψησε" ο Μαρτίνς - "Καρυδάτο" μπακ - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σε θέλω στον Ολυμπιακό" - Αυτόν "έψησε" ο Μαρτίνς - "Καρυδάτο" μπακ - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση με τον Ομάρ και την πιθανότητα παραμονής του στον Ολυμπιακό με υπογραφή νέου συμβολαίου δεν υπάρχει λόγος για εκτιμήσεις. Όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των επαφών του Νορβηγού με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», η οποία και θα καθορίσει αν και εφόσον υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο.

Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει με επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ μας στον sportdog, οι δύο πλευρές δεν έχουν ουσιαστική επαφή εδώ κα πολλούς μήνες, πρακτικά από το φθινόπωρο. Τότε μεταφέρθηκε μια συγκεκριμένη πρόταση στον Νορβηγό, πρόταση που προβλέπει μείωση απολαβών κατά 30% με σαφές μήνυμα από την πλευρά του Ολυμπιακού πως αυτό είναι και το «ταβάνι» της προσφοράς του.

Εύλογα ο Ομάρ δεν… τρελάθηκε, γι’ αυτό και ψάχτηκε στο εξωτερικό για να βρει προτάσεις. Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει, η καλύτερη πρόταση που είχε ήταν από τη Γαλατασαράι, προοπτική που δεν ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων για τον Νορβηγό, από αλλού όμως δεν μπόρεσε να βρει κάτι. Η πανδημία παράλληλα άλλαξε και τα δεδομένα της προσφοράς της «τσιμ-μπομ», η οποία πλέον δεν απέχει και τόσο – κόντρα στα όσα λένε στην Τουρκία – από την προσφορά του Ολυμπιακού ή τουλάχιστον δεν απέχει τόσο ώστε να αλλάξει την άποψη του Νορβηγού.

Ισως γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες καλλιεργείται μια αισιοδοξία από πλευράς «ερυθρόλευκων» πως στο τελευταίο, επικείμενο ραντεβού με τον Ομάρ, θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και θα συμφωνηθεί τελικά η επέκταση της παραμονής του στο λιμάνι. Αυτό που πάντως πρέπει να σημειωθεί και αποκαλύπτει σήμερα ο «σκύλος» είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τετ-α-τετ με τον Νορβηγό, κατά το οποίο αφενός του επιβεβαίωσε πως συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο και αφετέρου του επισήμανε πως θα ήταν ιδανικό για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα να ανανεώσει ο Ομάρ με τον Ολυμπιακό.

Αν τον έπεισε τον Νορβηγό ο Πορτογάλος, θα φανεί τις επόμενες μέρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στη Φενέρ - Απλήρωτοι παίκτες, φεύγει ο Ομπράντοβιτς - Βόμβα με Σλούκα, εκεί πάει τζάμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags