Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Απόφαση Ιβάν! "Τελείωσε" από την Τούμπα τον Βραζιλιάνο
| 2020-05-07 17:03:00

Απόφαση Ιβάν! "Τελείωσε" από την Τούμπα τον Βραζιλιάνο - Ψάχνει διάδοχο - Χοντρό παρασκήνιο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απόφαση Ιβάν! "Τελείωσε" από την Τούμπα τον Βραζιλιάνο - Ψάχνει διάδοχο - Χοντρό παρασκήνιο

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: To θέμα της πρόσληψης ενός νέου τεχνικού διευθυντή απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τον ΠΑΟΚ. Προφανές ότι ο Μάριο Μπράνκο δεν πρόκειται να συνεχίσει στο πόστο μετά το τέλος Ιουνίου οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, οπότε στον «δικέφαλο» υπάρχει ο προβληματισμός για το κατά πόσον θα πρέπει να οριστεί διάδοχος του ή το μοντέλο που ανακοινώθηκε προ μερικών εβδομάδων, με την (τύποις ή ουσιαστική θα φανεί) αναβάθμιση του Αμπέλ Φερέιρα σε κουμανταδόρου και των μεταγραφικών θεμάτων και την επισημοποίηση σε αυτά του ρόλου και της λειτουργίας του Γιώργου Σαββίδη, θα παραμείνει ως έχει χωρίς καμία προσθαφαίρεση στο στελεχειακό οργανόγραμμα.

Μια από τις εναλλακτικές που είχε κατά κόρον κυκλοφορήσει ως υποψηφιότητα για την τεχνική διεύθυνση ήταν αυτή του Λεονάρντο Κορνατσίνι, του Βραζιλιάνου ατζέντη, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με την διοικητική οικογένεια του Δικεφάλου. Ηταν αυτός που έφερε στην Τούμπα τους Ζαμπά και Αουγκούστο (παρότι ο τελευταίος δεν άνηκε στο πελατολόγιο του), ανοίγοντας έτσι δρόμο για άλλα deals σε άλλες ομάδες επιρροής τουλάχιστον του «δικεφάλου», ενώ πρόσφατα, με αφορμή τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη για την εξαγορά της Φορταλέζα, είχε παρουσιαστεί ως αυτός που διαχειρίζονταν τις διαπραγματεύσεις εκ μέρους της οικογένειας Σαββίδη και αυτός που θα αναλάμβανε να «τρέξει» τον σύλλογο της πατρίδας του σε περίπτωση που προχωρούσε η εξαγορά.

Εν τούτοις, ως προς την υποψηφιότητα του για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog, τη δεδομένη στιγμή είναι το σενάριο με τις μικρότερες (αν όχι ανύπαρκτες) πιθανότητες. Ετσι κι αλλιώς, εξ αρχής, η ιδέα δεν συγκινούσε ούτε τον ίδιο τον Βραζιλιάνο ατζέντη, αλλά ούτε και αρκετούς στο διοικητικό περιβάλλον του συλλόγου που είχαν αμφιβολίες για το πώς θα περνούσε επικοινωνιακά να δοθεί ένα τέτοιο πόστο σε ατζέντη, ειδικά από την στιγμή που η καρέκλα του τεχνικού διευθυντή έχει αποδειχτεί ηλεκτρική για τους Θεσσαλονικείς στο παρελθόν για στελέχη με πείρα και διαπιστευτήρια στον συγκεκριμένο ρόλο.

Πλέον, όπως είπαμε, το εν λόγω σενάριο βρίσκεται στα όρια της… εξαφάνισης από το πλαίσιο των επιλογών, με άλλες υποψηφιότητες, κυρίως προερχόμενες από την Κεντρική Ευρώπη να έχουν προκριθεί σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει ρόλο τεχνικού διευθυντή στο οργανόγραμμά του, αφού ούτε αυτό είναι σίγουρο τη δεδομένη στιγμή. Αν συμβεί πάντως, ο «εκλεκτός» δεν θα είναι ο Κορνατσίνι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-έκπληξη Σαββίδη! "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ - Πήρε ταλεντάρα μέσα από τα χέρια τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags