Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς – Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτά ζήτησε ο Μαρτίνς από τον Μαρινάκη - Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται - Πώληση-βόμβα!
| 2020-05-08 17:11:00

Αυτά ζήτησε ο Μαρτίνς από τον Μαρινάκη - Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται - Πώληση-βόμβα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτά ζήτησε ο Μαρτίνς από τον Μαρινάκη - Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται - Πώληση-βόμβα!

Πέδρο Μαρτίνς – Βαγγέλης Μαρινάκης: Η τυπική επικύρωση της παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού γράφτηκε χτες με την υπογραφή του νέου, διετούς συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή με τους «ερυθρόλευκους». Συμβόλαιο που υπερδιπλασιάζει τις αποδοχές του, οι οποίες πλέον προσεγγίζουν το εκατομμύριο, ενώ με τα προβλεπόμενα μπόνους αυτές θα ξεπεράσουν τον τριπλασιασμό των τρεχουσών απολαβών του.

Η ρήτρα αποδέσμευσης ορίστηκε στα 4 εκατ. ευρώ με τον Μαρτίνς να παίρνει ακριβώς με τους συγκεκριμένους όρους μια έμπρακτη αναγνώριση της δουλειάς του, που φέτος – όπως όλα δείχνουν – θα συνοδευτεί και με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην εγχώρια κορυφή, ενώ παράλληλα έφερε και μια ιστορική πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» στο διεθνές στερέωμα.

Από εδώ και πέρα πλέον το ζητούμενο μπαίνει καθαρά στη διαμόρφωση του αγωνιστικού σχεδιασμού των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι παράλληλα με την προετοιμασία για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την ολοκλήρωση της σεζόν, επεξεργάζονται παράλληλα και το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης.

Δεδομένη η οικονομική αναπροσαρμογή, απόρροια της πανδημίας, επηρεάζει τόσο την προσπάθεια για να διατηρηθούν στο ρόστερ οι δυο δανεικοί, Χασάν και Γκασπάρ, αφού για αμφότερους γίνονται προσπάθειες να μειωθούν οι ρήτρες εξαγοράς τους (2,5 και 1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα), αλλά και επίσης τη γενικότερη μεταγραφική πολιτική.

Στόχος είναι να μην γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις. Για την ακρίβεια, να γίνει μια πώληση, η οποία θα ισοσκελίσει τη ζημιά του τελευταίου διμήνου και από εκεί και πέρα, οι λοιπές προσθήκες. Πριν ολ’ αυτά, σημαντικό είναι το θέμα και των ανανεώσεων. Εκκρεμεί το ραντεβού με τον Ομάρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται άμεσα, ενώ δεδομένα θα ακολουθήσει συζήτηση και με τον Γκιλιέρμε, ο οποίος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Σε περίπτωση διατήρησης του… status quo, χωρίς δηλαδή πωλήσεις (Τσιμίκας, Καμαρά, Σα και Σισέ είναι το καρέ των πλέον «επικίνδυνων») ο Μαρτίνς επιθυμεί δύο μεσοεπιθετικούς, έναν δηλαδή καθαρόαιμο εξτρέμ που θα έχει τον ρόλο αντί-Ποντένσε και ενός ακόμη ελεύθερου επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να πλαισιώσει σε ρόλο και λειτουργία τον Σουντανί, η επιστροφή του οποίου από τον τραυματισμό που έχει υποστεί, αργεί ακόμη.

Αυτά και μόνο ουσιαστικά! Αυτονόητη είναι η προσθήκη φορ και δεξιού μπακ σε περίπτωση που δεν παραμείνουν οι Χασάν, Γκασπάρ, εξίσου προφανής η άμεση αντικατάσταση όποιου τελικά (και αν φυσικά) πωληθεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στα γκαρντ του Ολυμπιακού! Τρελαίνει την Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας - Θα διαλύσει τις άμυνες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags