Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Τσιγκλάει" Σαββίδη ο Τίγρης! "Αρπάζει" καψούρα των ΠΑΟΚτσήδων
| 2020-05-09 18:10:00

"Τσιγκλάει" Σαββίδη ο Τίγρης! "Αρπάζει" καψούρα των ΠΑΟΚτσήδων - Εξτρέμ που κάνει τη διαφορά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τσιγκλάει" Σαββίδη ο Τίγρης! "Αρπάζει" καψούρα των ΠΑΟΚτσήδων - Εξτρέμ που κάνει τη διαφορά!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Χωρίς βιασύνη και έχοντας στραμμένη την προσοχή τους κυρίως στο πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν κι εάν όντως έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση, στην ΑΕΚ κοιτούν σιγά-σιγά και τη μεταγραφική αγορά.

Ο Μάσιμο Καρέρα μάλιστα ήδη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Ίλια Ίβιτς για την ομάδα της επόμενης σεζόν κι έχουν μιλήσει κυρίως για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι και κάποια ονόματα. Για την ώρα πάντως, οι περισσότερες κρούσεις γίνονται από μάνατζερ προς την Ένωση, καθώς υπάρχουν παίκτες που ψάχνουν ήδη ομάδα, ενώ αρκετοί σκέφτονται το ενδεχόμενο μεταγραφής με αφορμή το… μπάχαλο που προέκυψε με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν βρίσκεται κι ο Ρόμπερτ Μακ που έσπασε πρόσφατα το συμβόλαιο του στην Τουρκία, για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Σλοβάκος δεν είχε έτσι και αλλιώς χρόνο συμμετοχής στην Κόνιασπορ και όταν ξεκίνησε η επιδημία του κορωνοϊού, ζήτησε και πέτυχε να αποχωρήσει, φοβούμενος ότι θα μπορούσε να αποκλειστεί στο Ικόνιο.

Ο Μακ που στον ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, είναι  πλέον σε αναζήτηση ομάδας και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μπορεί η μεγάλη επιθυμία του να ήταν το… come back στην Τούμπα, ωστόσο παρά τα τηλέφωνα που σήκωσε, βρήκε μόνο κλειστές πόρτες.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σλοβάκος εξτρέμ ψάχνεται πλέον κι για άλλες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ, που θα μπορούσαν να το καλύψουν τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά και μία εξ αυτών είναι κι η ΑΕΚ. Η Ένωση άλλωστε ψάχνει εξτρέμ και η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει αρκετά καλή.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνηθίζει να… χτυπάει τέτοιους ποδοσφαιριστές, καθώς θεωρεί πως οι συγκεκριμένοι θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο να έρθουν και να πετύχουν στον Δικέφαλο, ώστε να δώσουν κι απαντήσεις σε αυτούς που δεν τους ήθελαν και θα παίζουν για τους ίδιους στόχους.

Οι Καρέρα και Ίβιτς πάντως δεν βιάζονται, έχουν σημειώσει το όνομα του 29χρονου Μακ στο μπλοκάκι τους και θα τον εξετάσουν, εάν δεν προχωρήσουν κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται πιο ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ιστορική ομάδα – Αγοράζει το ΑΦΜ από τον Μπέο – Τρελά λεφτά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags