Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος Μέλμπεργκ! Στόπερ-βόμβα για τον Ολυμπιακό
| 2020-05-09 19:52:00

Νέος Μέλμπεργκ! Στόπερ-βόμβα για Ολυμπιακό - Τεράστια καριέρα, 33 ετών - Είναι ο αντι-Σεμέδο;

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος Μέλμπεργκ! Στόπερ-βόμβα για Ολυμπιακό - Τεράστια καριέρα, 33 ετών - Είναι ο αντι-Σεμέδο;

Ολυμπιακός: Τα σενάρια για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο έχουν "φουντώσει" εξαιτίας δημοσιευμάτων από την Πορτογαλία που αναφέρουν πως όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας έχουν στα υπ' όψιν τους τον στόπερ του Ολυμπιακού, εξετάζοντας την πιθανότητα να κινηθούν για τον επαναπατρισμό του.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι εύλογο το γεγονός ότι στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών έχουν αρχίσει να "παίζουν" ονόματα κεντρικών αμυντικών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είναι καθόλου απίθανο να βγει στην αγορά αναζητώντας στόπερ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν περιπτώσεις από το "πάνω ράφι" και η συνεργασία τους με τον γνωστό ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, μπορεί να αποτελέσει "κλειδί" στην αναζήτησή τους για την ανεύρεση κεντρικού αμυντικού κλάσης.

Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες που συνδέουν τον Ολυμπιακό με ένα σπουδαίο όνομα, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. Ο λόγος για τον Εζεκιέλ Γκαράι, στόπερ με πολύ μεγάλη καριέρα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βαλένθια και θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, αναφέρουν πως δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κινηθούν για το "μπαμ" με τον Γκαράι, έχοντας ως σύμμαχο τον Ζόρζε Μέντες, που εκπροσωπεί τον Αργεντινό διεθνή.

Φυσικά, ο ανταγωνισμός κάθε άλλο παρά μικρός θα είναι, παρά το γεγονός ότι ο Γκαράι έχει "πατήσει" τα 33 του χρόνια, αφού δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής Πρόκειται για αμυντικό που θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον φέρνει από την Αργεντινή με 10.000.000 ευρώ το 2008. Στη Βασίλισσα δεν "στέριωσε", αλλά έκανε σπουδαία καριέρα σε Μπενφίκα, Ζενίτ και Βαλένθια κατά σειρά.

Μάλιστα, έχει υπάρξει 32 φορές διεθνής με την εθνική Αργεντινής και λίγο έλειψε να αναδειχθεί πρωταθλητής κόσμου με τη φανέλα της. Έβγαλε ως βασικός ολόκληρο το Μουντιάλ του 2014 και αγωνίστηκε στα 120 λεπτά του χαμένου τελικού της παρέας του Μέσι από τη Γερμανία με 1-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τίναξε την μπάνκα ο Μαρινάκης! Κέρδη 6,7 εκατομμυρίων δολαρίων - Φέρνει παικταράδες στον Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags