Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει "σκύλο" με τρομερό βιογραφικό ο Μαρινάκης - Παίρνει τη θέση του Καμαρά!
| 2020-05-10 19:35:00

Βόμβα στα χαφ! Φέρνει "σκύλο" με τρομερό βιογραφικό ο Μαρινάκης - Παίρνει τη θέση του Καμαρά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα στα χαφ! Φέρνει "σκύλο" με τρομερό βιογραφικό ο Μαρινάκης - Παίρνει τη θέση του Καμαρά!

Τα σενάρια περί πώλησης βασικών παικτών του Ολυμπιακού είναι ουκ ολίγα, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έκαναν φέτος εντυπωσιακή χρονιά, ανεβάζοντας αισθητά τις μετοχές τους στην ευρωπαϊκή αγορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς και η παρουσία του ήταν εξαιρετική, σε βαθμό που οι φήμες για μεγάλη πρόταση για λογαριασμό του από την Αγγλία έχουν "φουντώσει". Ο Αφρικανός μέσος έχει συνδεθεί κυρίως με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες της Premier League που τον τσεκάρουν.

Πάντως, σε περίπτωση πρότασης που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, εξέλιξη διόλου απίθανο να πραγματοποιηθεί, ο Καμαρά θα αποχωρήσει και η συζήτηση εύλογα θα εστιαστεί στον αντικαταστάτη του.

Ήδη έχει ανοίξει κουβέντα σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του διεθνούς άσου στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και όλα συνηγορούν στο ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν για κάποιο μεγάλο όνομα.

Όπως συζητιέται έντονα στην "πιάτσα" των ατζέντηδων, εάν ο Καμαρά πωληθεί, ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να ρισκάρει με κάποιον παίκτη... λαχείο, όπως συνέβη φέτος με τον Καφού.

Ο Πορτογάλος ήρθε τον χειμώνα ως προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά στο διάστημα της παρουσίας του μέχρι στιγμής, ουδέποτε έπεισε ότι αξίζει θέση βασικού, κάτι που πιθανότατα θα του στοιχίσει.

Βάσει των όσων υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, ο παίκτης που θα αποκτηθεί εάν φύγει ο Καμαρά θα είναι "ψημένος" στο κορυφαίο επίπεδο, με όσο το δυνατόν πιο "βαρύ" βιογραφικό και παραστάσεις στο ενεργητικό του.

Οι Ερυθρόλευκοι, δηλαδή, θα επιδιώξουν να βρουν έναν μέσο... εγγύηση και πολύ δύσκολα θα ποντάρουν στον Καφού ή σε τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστή, που θα αποτελέσει "στοίχημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει πλάκα σε όλη τη Σούπερ Λιγκ ο Μαρινάκης - Δύο "σαΐτες" στον Ολυμπιακό - Κλείνει στόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags