Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Λαβράκι" του Ντάρκο - "Σκότωσε" ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο
| 2020-05-10 22:30:00

Υπογραφές με "σφαίρα" στο λιμάνι! "Λαβράκι" του Ντάρκο - "Σκότωσε" ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογραφές με "σφαίρα" στο λιμάνι! "Λαβράκι" του Ντάρκο - "Σκότωσε" ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο

Αν και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πως κι εάν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, στον Ολυμπιακό ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με μεταγραφικούς στόχους, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τους μάνατζερ.

Βέβαια, στο Λιμάνι ασχολούνται και με τους παίκτες που έχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, καθώς ήδη κάποιοι βρίσκονται στη βιτρίνα και με την… σωστή-υψηλή τιμή θα φύγουν, όπως για παράδειγμα οι Τσιμίκας και Σεμέντο, ενώ θα υπάρχουν και κάποιες άλλες οικονομικές ανακατατάξεις.

Στο Λιμάνι αναγνωρίζουν πως υπάρχουν παίκτες, κυρίως νεαρής ηλικίας, που σε σχέση με άλλους αμείβονται χαμηλότερα και βάσει της απόδοσής τους, αξίζουν μία γενναία αύξηση. Πρόσφατα διέρρευσε το σχετικό πλάνο που υπάρχει για τον Γιώργο Μασούρα, ωστόσο δεν θα είναι ο μοναδικός. Μαζί με τον Έλληνα άσο κλήση για να υπογράψει μέσα στο καλοκαίρι νέο συμβόλαιο αναμένεται να λάβει και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Σέρβος άσος έκανε εξαιρετική σεζόν, αποτελεί μία από τις αδυναμίες του Πέδρο Μαρτίνς και σε συζητήσεις του με την διοίκηση, τον έχει παρουσιάσει ως έναν από τους παίκτες που αξίζει και πρέπει να στηριχτεί ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια.

Οι Πειραιώτες μέσω του εξαιρετικού τμήματος σκάουτινγκ που έχουν στη Σερβία και με τη σύμφωνη γνώμη του Ντάρκο Κοβάσεβις, το καλοκαίρι του 2018 έκλεισαν τον νεαρό εξτρέμ με 500.000 ευρώ από τη Ραντνίτσκι. Παρότι όμως υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023, με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 100.000 ευρώ έμεινε για έναν χρόνο δανεικός και ήρθε πέρυσι στο Λιμάνι.

Ο Μαρτίνς δούλεψε μαζί του, τον… έριξε μέσα στο ματς με τον Κράσνονταρ όπου σημείωσε δύο γκολ στα προκριματικά και στη συνέχεια τον χρησιμοποίησε όπου το χρειαζόταν και με μέτρο για να μην τον «κάψει». Έκλεισε τη σεζόν ως βασικό στέλεχος με 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τρία γκολ και δύο ασίστ, ωστόσο από τις κορυφαίες στιγμές του ήταν το γύρισμα πάνω στη γραμμή, στο αυτογκόλ του Γιαννούλη στο διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα με 1-0.

Μετά και από αυτό το… γκολ, πείστηκαν προφανώς και στη διοίκηση πως αξίζει να υπογράψει άμεσα ένα καλύτερο συμβόλαιο, που θα ξεπερνάει κατά πολύ τις 100.000 ευρώ που παίρνει τώρα και το οποίο σίγουρα θα έχει και μία βαρβάτη ρήτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλαβώνει" τους Ολυμπιακούς - Θέλει σαν... τρελός να γυρίσει ο παικταράς! Τί θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags