Facebook Pixel Άρης - Νίκος Καρέλης: Γυρίζει ξανά στη Superleague για top ελληνική ομάδα - Φοράει πράσινα ή κίτρινα;
| 2020-05-11 15:45:00

"Μπαμ" με Καρέλη! Γυρίζει ξανά στη Superleague για top ελληνική ομάδα - Φοράει πράσινα ή κίτρινα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπαμ" με Καρέλη! Γυρίζει ξανά στη Superleague για top ελληνική ομάδα - Φοράει πράσινα ή κίτρινα;

Άρης - Νίκος Καρέλης: Αν υπάρχει Όσκαρ γκαντεμιάς, το παίρνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τραυματισμοί, οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί, όλοι τους σοβαροί και τα εξίσου σοβαρά γενικότερα προβλήματα υγείας έγιναν μόνιμος συνοδός της καριέρας του Νίκου Καρέλη, ειδικά τα τελευταία 2,5 – 3 χρόνια επηρεάζοντας σαφέστατα την εξέλιξη και τη δυναμική του.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως στις δύο τελευταίες σεζόν ο Ελληνας επιθετικός σε ΠΑΟΚ πέρυσι (όπου η αλήθεια είναι πως δεν είχε τα ίδια προβλήματα τραυματισμών) και Μπρέντφορντ φέτος (όπου και ξαναχτύπησε σοβαρά το φθινόπωρο), όλα κι όλα, 9 παιχνίδια πρωταθλήματος αγωνίστηκε, όντας βασικός μόλις στα δύο.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον αγγλικό σύλλογο ήταν έτσι κι αλλιώς μονοετές και αυτονόητο είναι πως δεν πρόκειται ούτε να επεκταθεί ούτε και καν να μπει η πλευρά του club σε διαδικασία ανανέωσης, οδηγώντας τον 28χρονο επιθετικό σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Αυτή γίνεται εντατικά με το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού. Χωρίς υπερβολή ο Καρέλης, όπως και κάθε καλοκαίρι εδώ και περίπου μια τριετία, έχει προταθεί σε πολλές ελληνικές ομάδες. Δεδομένα στην ΑΕΚ, όπου φυσικά εκεί και λόγω… πολυκοσμία στην γραμμή κρούσης δεν συγκινεί, ακόμη περισσότερο στην πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, όπου όμως παρά την πίεση που ασκείται, δεν αποτελεί ούτε καν εναλλακτική λύση στο μυαλό του Τσάβι Ρόκα ειδικά.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη το σενάριο που ήθελε τον Κρητικό επιθετικό να προτείνεται και στον Άρη και μάλιστα να μην περνάει καθόλου αδιάφορος. Ωστόσο, η οποία συζήτηση και προοπτική ενός φλερτ «πάγωσε» από την τιμωρία που επιβλήθηκε στους «κίτρινους» από την ΟΥΕΦΑ και το μεταγραφικό ban για τις επόμενες δύο περιόδους. Αν όμως καταφέρουν να ανατρέψουν την απόφαση στο CAS, τότε ας κρατήσουμε το όνομα του Καρέλη… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags