Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει να φέρει τον Μπενσαρκί και φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο.
| 2020-05-12 15:00:00

Η "καλή" μεταγραφή Μαρινάκη - Βρήκε επιτέλους αντι-Ποντένσε - Τρελά λεφτά - Θα έρθει με... κόλπο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η "καλή" μεταγραφή Μαρινάκη - Βρήκε επιτέλους αντι-Ποντένσε - Τρελά λεφτά - Θα έρθει με... κόλπο!

Ολυμπιακός: Μετρημένα κουκιά οι ως τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Στον sportdog έχουμε καιρό τώρα ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητες των «ερυθρόλευκων» και φαίνεται πως ακριβώς έτσι πορεύονται ακόμη στον Πειραιά. Πρώτα η ανανέωση του Μαρτίνς, μετά το ξεκαθάρισμα με τις ανανεώσεις Ομάρ και Γκιγιέρμε.

Και ως τότε; Τσεκάρισμα. Από την πρώτη στιγμή στον sportdog έχουμε καταγράψει πως ειδικά για την απόκτηση του εξτρέμ, ο Ολυμπιακός θα περιμένει. Εκεί θα είναι η «καλή» του μεταγραφή, εκεί θα δώσει το βάρος του για να αποκτήσει τον «αντί-Ποντένσε» που δεν απέκτησε το καλοκαίρι.

Και όλα όσα ονόματα έχουν ως τώρα διαρρεύσει για τη συγκεκριμένη θέση, εντάσσονται μέχρι στιγμής στη λογική του τσεκαρίσματος. Ο Ολυμπιακός έχει προφανώς κάνει τις διερευνητικές του επαφές, έχει μάθει το τι ισχύει για κάθε περίπτωση από όσες έχουν δημοσιποοιηθεί (και προφανώς από αρκετές περισσότερες που δεν έχουν διαρρεύσει) και περιμένει τις τελικές αποφάσεις και αξιολόγηση για να προχωρήσει.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση του Ατσράφ Μπενσαρκί. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται σε επαφή με τη Ζάμαλεκ, έχουν ωστόσο ενημερώσει για το ενδιαφέρον και τις προθέσεις τους μέσω του ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Ανεξαρτήτως του τι λέγεται και γράφεται σε Ελλάδα και Αίγυπτο ο «σκύλος» είναι σε θέση να γνωρίζει πως ούτε πρόταση έχει κατατεθεί για τον Μαροκινό εξτρέμ, ούτε και ο αιγυπτιακός σύλλογος αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Αυτό που ισχύει και υφίσταται είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Και μέσω αυτής της επαφής, η πλευρά του Μπενσαρκί έχει αναλάβει το κομμάτι της «πίεσης» προς τη Ζάμαλεκ, ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως ο 25χρονος άσος θέλει να πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα. Εχει χαρτιά να παίξει προκειμένου να πιέσει περισσότερο ο Μπενσαρκί, στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν και περιμένουν.

Αφενός τι επίδραση θα έχουν οι κινήσεις που θα κάνει και αφετέρου στο αν τελικά  Μαροκινός θα «επιβιώσει» ως και τις τελικές αποφάσεις των «ερυθρόλευκων» και θα προκριθεί 100% κίνηση για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισαν στον Ολυμπιακό! Φέρνει «killer» με 2.5 εκατομμύρια ο Μαρινάκης - Τον διάλεξε ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags