Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη της Superleague
| 2020-05-12 15:57:00

"Βόμβα" Αλαφούζου στην τηλεδιάσκεψη για το πρωτάθλημα - Τούμπα τα δεδομένα - "Υποχρεωμένοι να..."!

Sportdog Team
"Βόμβα" Αλαφούζου στην τηλεδιάσκεψη για το πρωτάθλημα - Τούμπα τα δεδομένα - "Υποχρεωμένοι να..."!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη της Superleague.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν οι Μυνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Θόδωρος Καρυπίδης του Α. (Αρης), Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Παναγιώτης Λούτσος (Βόλος), Άρης Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Ηλίας Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Γιάννης Αλαφούζος-Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Νίκος Ζαμάνης (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Σάκης Τσικνής (Λαμία) και ο Στέργιος Αντωνίου εκ μέρους της ΕΠΟ. 

Μπορεί ο Αλαφούζος να ήταν από τους υπέρμαχους της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, στην τελευταία τηλεδιάσκεψη, αλλά μετά το "ναυάγιο" στις επαφές με τον ΠΣΑΠ τόνισε ότι οι ομάδες πρέπει συνεχίσουν το πρωτάθλημα!

«Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και προπονούνται. Δεν πήραμε την απόφαση όταν έπρεπε να την πάρουμε», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος, που δείχνει και τις προθέσεις που έχει ο Παναθηναϊκός

Ακόμα, ο Αλαφούζος αναφέρθηκε στο αβέβαιο τηλεοπτικό περιβάλλον που θα προκύψει, κάτι που ίσως σημάνει μειώσεις τηλεοπτικών συμβολαίων.

Ο Καρυπίδης πρότεινε να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από την Πολιτεία και ο Μηνάς Λυσάνδρους συμφώνησε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags