Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κλείδωσε: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Ομάρ
| 2020-05-14 17:35:00

Κλείδωσε: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Ομάρ - Τον θέλει με τρέλα ο Μαρτίνς - Έπαιζε σε ομαδούλα

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείδωσε: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Ομάρ - Τον θέλει με τρέλα ο Μαρτίνς - Έπαιζε σε ομαδούλα

Ολυμπιακός: Πέρασε στα ψιλά όταν πρωτογράφτηκε το όνομα του μεταξύ των όσων εξετάζονται από τον Ολυμπιακό, χτες όμως, μιλώντας σε μέσο της πατρίδα τους και αποκαλύπτοντας πως είναι ενήμερος για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», μαζί με υφιστάμενα από Πόρτο και Μπενφίκα, ο Φαχντ Μουφί κέρδισε… πόντους στην ρεπορταζιακή ιεραρχία.

Εύλογα λοιπόν ο «σκύλος» δεν ήταν δυνατόν να το αφήσει να περάσει έτσι. Ψάχτηκε λοιπόν στην πορτογαλική αγορά για τον Μαροκινό δεξιό μπακ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Λιόν και εδώ και 2,5 χρόνια αγωνίστηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της «μικρούλας» Τοντέλα, από την οποία αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, αφού δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένα λοιπόν ο ποδοσφαιριστής έχει εξεταστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος απ’ ευθείας ασχολήθηκε με το να μάθει πράγματα και καταστάσεις γι’ αυτόν. Τουλάχιστον προ πανδημίας, αφού έκτοτε και μέχρι να υπογραφεί η δική του ανανέωση, σηκώθηκε… χειρόφρενο.

Προφανής η αιτιολογία του ψαξίματος του Πορτογάλου προπονητή, αφού παραμένει σε εκκρεμότητα τόσο η ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ όσο και η παραμονή του Γκασπάρ, με τον Ολυμπιακό να παλεύει να πετύχει καλύτερους όρους από την χρήση της option αγοράς του (1 εκατ. ευρώ). Εύλογή συνεπώς η αναζήτηση, ειδικά εφόσον αυτή τοποθετείται προ πανδημίας, οπότε και τα πράγματα ήταν ακόμη περισσότερο ρευστά.

Εκτοτε, όπως πληροφορήθηκε ο «σκύλος», δεν υπάρχει επαφή των δύο πλευρών, χωρίς φυσικά να σημαίνει και ατονία ενδιαφέροντος εκ μέρους του Μαρτίνς, αφού όπως είναι σαφές και από τη μεταγραφική καθημερινότητα των «ερυθρόλευκων», αυτό που προέχει και αφορά άμεσα περιπτώσεις τύπου Μουφί, είναι το ξεκαθάρισμα στη θέση του δεξιού μπακ.

Αν και εφόσον μια από τις δύο ανοιχτές υποθέσεις εκεί δεν τελεσφορήσει θετικά για τους «ερυθρόλευκους», ο Μουφί θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει αρκετά την καθημερινότητα μας, παρότι – δεδομένα – ο Μαρτίνς δεν τον προσέγγισε ως εν δυνάμει βασικό δεξιό μπακ του Ολυμπιακού.     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποφάσισαν στον Ολυμπιακό! Φέρνει «killer» με 2.5 εκατομμύρια ο Μαρινάκης - Τον διάλεξε ο Μαρτίνς!

    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags