Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Είναι ξανά ενεργός στα θέματα του συλλόγου!
| 2020-05-15 13:35:00

Απίστευτος Αλαφούζος! Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟ - Βόμβα στη Superleague - Ποιοι Κινέζοι τώρα...

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Αλαφούζος! Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟ - Βόμβα στη Superleague - Ποιοι Κινέζοι τώρα...

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Προφανές το τελευταίο διάστημα, στις αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις της Super League εν μέσω πανδημίας, πως κυρίαρχο ρόλο σε αυτές, ρόλο πρωταγωνιστή τόσο σε άποψη όσο και σε επιρροή παίζει ο Αλαφούζος. Τελείως διαφορετική η εικόνα του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού από αυτήν των τελευταίων χρόνων, έρχεται να επικυρώσει αυτό που ο «σκύλος» πρώτος έγραψε, εδώ και περίπου έναν χρόνο, πως έχει δηλαδή επανέλθει για τα καλά και στην παναθηναϊκή καθημερινότητα, αλλά και στην ποδοσφαιρική όντας, πολυεπίπεδα, ενεργότατος στο κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Κάτι που επιβεβαιώνεται φυσικά από τη σειρά των πρωτοβουλιών και των δραστηριοτήτων του στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα, ενώ η εν λόγω εικόνα και στάση του στα πρόσφατα συμβούλια της Λίγκας επικυρώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επιχειρεί ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» να διαδραματίσει και στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή. Και δεν τελειώνουν εδώ οι σχετικές προσπάθειες.

Κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες διάφορα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει να δώσει… πράσινο χρώμα και στη Super League. Πως; Στις εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη νέου προέδρου και με την προϋπόθεση πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Μηνάς Λυσάνδρου, υπάρχει παγιωμένη άποψη, η οποία μάλιστα στηρίζεται από αρκετούς εντός του συνεταιρισμού και έχει αρκετούς υποστηρικτές, να καταθέσει υποψηφιότητα ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξ απορρήτων του Αλαφούζου, δικηγόρος του και ενεργός στην κοινή πορεία Παναθηναϊκού και Αλαφούζου από το 2012, όντας πλέον Α’ αντιπρόεδρος του του συλλόγου, νομικός σύμβουλος του, εκπρόσωπος του στη Λίγκα και – γιατί όχι; - και πρόεδρος της Λίγκας.

Ας το κρατήσουμε αυτό το σενάριο, αφενός γιατί είναι ενδεικτικό της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται τόσο στη δημόσια εικόνα του Παναθηναϊκού όσο και στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συμμαχιών (και όχι μόνο…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες! Τι θα γίνει τελικά με Καλάθη, Σλούκα - "Κλαίνε" οι Παναθηναϊκοί, πανηγυρίζουν οι Ολυμπιακοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags