Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕK - Ολυμπιακός: "Άκυρο" σε Σιμάνσκι, Σβιντέρσκι - Στην Μπάρτσα με +20 εκατομμύρια
| 2020-05-15 17:02:00

"Άκυρο" σε Σιμάνσκι, Σβιντέρσκι - Στην Μπάρτσα με +20 εκατομμύρια - Αγωνία για Τσιμίκα, Γιαννούλη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Άκυρο" σε Σιμάνσκι, Σβιντέρσκι - Στην Μπάρτσα με +20 εκατομμύρια - Αγωνία για Τσιμίκα, Γιαννούλη!

ΠΑΟΚ - ΑΕK - Ολυμπιακός: Σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών καταγράψαμε την άποψη του μανατζερικού γραφείου του Κάρολ Σβιντέρσκι αναφορικά με τη φημολογία – πάγια μεν, πλην όμως αστήριχτη – που ήθελε την Τζένοα να ενδιαφέρεται για τον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ. Και αυτό δεν είναι το μόνο νταραβέρι του συγκεκριμένου γραφείου, υπό την ιδιοκτησία του Μάριους Πιεκάρσκι, με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού εκπροσωπεί και τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να είναι ανοιχτή, λόγω της διαπραγμάτευσης που θα επιχειρήσει η ΑΕΚ με την Αχμάτ Γκρόζνι ώστε να πετύχει καλύτερους όρους στην option αγοράς του διεθνή Πολωνού μέσου από τον ρωσικό σύλλογο.

Επειδή όμως το πλαίσιο είναι πάντα καλύτερο όταν προσπαθείς να διαμορφώσεις ένα μανατζερικό τοπίο και διάφορες συνθήκες που πάντα επηρεάζουν (εκούσια ή ακούσια) καλό και χρήσιμο είναι να αναφερθεί πως τη δεδομένη στιγμή, οι μάνατζερ των Σβιντέρσκι, Σιμάνσκι δεν έχουν μάτια για άλλον εκτός από τον Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της ποδοσφαιρικής πιάτσας τη δεδομένη στιγμή. 19χρονος αριστερός μπακ, αγωνίζεται στη Λέγκια, ήδη αξιολογείται ως… wonderkid, με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα (!) να βρίσκονται στο κατόπι του και να φέρονται έτοιμες να «χρυσώσουν» την πρωτοπόρο του πολωνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να τον αποκτήσουν, εμμέσως επηρεάζοντας γενικά την αγορά των αριστερών μπακ, στην οποία πρωταγωνιστούν και δύο Ελληνες, ο Κώστας Τσιμίκας και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Συντηρητικά εκτιμάται πως η μεταγραφή του διεθνή Πολωνού, όποτε και εφόσον προκύψει, θα αποτελέσει νέο ρεκόρ πώλησης στην ιστορία της χώρας του, φλερτάροντας με επίπεδα που ίσως ξεπεράσουν ακόμη και τα 20 εκατ. ευρώ (και αυτό παρότι το συμβόλαιο του Καρμπόβνικ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι). Μιλάμε δηλαδή για συμφωνία που απογειώνει την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και προφανώς και του ατζέντη του, οπότε εύλογα, όλο το βάρος του γραφείου που τον εκπροσωπεί έχει πέσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ουάρντα; Άλλον παίκτη από τον ΠΑΟΚ "αρπάζει" ο Μαρινάκης - Θα "καεί" η Θεσσαλονίκη αν γίνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags