Facebook Pixel ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ποια Ίντερ; Αποκάλυψη-βόμβα για Βαγιαννίδη!
| 2020-05-16 10:33:00

Ποια Ίντερ; Ο... ΠΑΟΚ πίσω από Βαγιαννίδη! Τρελή "κλοπή" αφήνει ξερό τον ΠΑΟ - Αποκάλυψη-βόμβα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποια Ίντερ; Ο... ΠΑΟΚ πίσω από Βαγιαννίδη! Τρελή "κλοπή" αφήνει ξερό τον ΠΑΟ - Αποκάλυψη-βόμβα!

Τη μέρα που πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ η καθοριστική σύσκεψη προκειμένου να δοθεί (ή όχι…) το πράσινο φως για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και να γίνει η τελική επιλογή μεταξύ των υποψηφίων για το ποσό, με τον Γερμανό Όλαφ Ρέμπε να είναι (και να θεωρείται) το φαβορί για τη θέση, η μεταγραφική δραστηριότητα του «δικεφάλου» αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται το εν λόγω κενό στο οργανόγραμμα του.

Αφορμή η δημοσιοποίηση του σοβαρότατου ενδιαφέροντος της Μονακό για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Διάφορες εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας έφεραν τους Μονεγάσκους να έχουν καταθέσει προτάσεις στον ΠΑΟΚ για τον διεθνή αριστερό  μπακ, όπως φαίνεται όμως καμία – αν και εφόσον έχουν κατατεθεί – δεν ικανοποιεί τον «δικέφαλο», αφού από την πλευρά του δημοσιοποιήθηκε το θέμα, χωρίς τον παραμικρό λόγο για συμφωνία ή έστω να βρίσκεται η υπόθεση κοντά σε αυτήν.

Την όλη υπόθεση για λογαριασμό του συλλόγου χειρίζεται το γραφείο μάνατζερ των Ζήση Βρύζα και Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Εχουμε και στο παρελθόν στον «σκύλο» περιγράψει τον ρόλο και την χρησιμότητα των συγκεκριμένων ατζέντηδων, οι οποίοι πρακτικά λειτουργούν στη συγκεκριμένη (και όχι μόνο) υπόθεση ως εκπρόσωποι του συλλόγου, αλλά έχοντας παράλληλα και το ok από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Παναγιωτάκη να συζητήσουν με τη Μονακό (σε πρώτη φάση τουλάχιστον).

Αυτή είναι η μία οπτική της δραστηριότητας των Βρύζα – Διαμαντόπουλου, αφού η δεύτερη είχε να κάνει με την εμπλοκή τους στην πρόταση της Ιντερ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Όπως κυκλοφόρησε, το δίδυμο είναι αυτό που έφερε τους «νερατζούρι» στο κατόπι του 18χρονου δεξιού μπακ, παρότι δεν τον εκπροσωπούν (αφού έτσι κι αλλιώς η οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν έκανε… διακρίσεις, συζητώντας με όλους), αξιοποιώντας έτσι την επαφή που υπήρχε με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή από το φθινόπωρο όταν τότε τον προσέγγισαν προσπαθώντας να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα».

Για διάφορους λόγους δεν έγινε, ωστόσο αξιοποίησαν την επαφή φέρνοντας έναν κολοσσό του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην πόρτα του «Βάγια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ανατροπή με "τελειωμένο" άσο του Big-4! Μένει στο... +5, ποιος δεν θέλει να τον βλέπει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags