Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Αμρ Ουάρντα: Αποκάλυψη Κούγια στο sportdog για Ουάρντα-Ολυμπιακό - "Τα αλλάζω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο"!
| 2020-05-16 22:52:00

Αποκάλυψη Κούγια στο sportdog για Ουάρντα-Ολυμπιακό - "Τα αλλάζω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη Κούγια στο sportdog για Ουάρντα-Ολυμπιακό - "Τα αλλάζω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο"!

Αλέξης Κούγιας - Αμρ Ουάρντα: Στις δηλώσεις τού Αμρ Ουάρντα, που σχολίασε ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε με τοποθέτησή του του στο sportdog ο Αλέξης Κούγιας.

Ο άνθρωπος που την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρήκε το κουμπί του Αιγύπτιου, αναφέρθηκε ακόμα στη διαχείρισή του αλλά και στην επιθυμία του να γίνει πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. 

"Δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό - Αυτό είναι το κουμπί του Ουάρντα"

"Δεν υπήρξε ποτέ κανένα ενδιαφέρον για τον Ουάρντα από τον Ολυμπιακό. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το γνώριζα αν ίσχυε", σχολίασε αρχικά ο γνωστος ποινικολόγος σχετικά με τις δηλώσεις του παίκτη που υποστήριξε ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Αιγύπτιο και την ΑΕΛ:

"Από τις 9 προπονήσεις που έχουμε κάνει από όταν επιστρέψαμε, εμφανίστηκε μόνο σε μια πρωινή και σε μια απογευματινή, χωρίς να έχει άδεια για τις υπόλοιπες που απουσίαζε. Πήγε στην Αθήνα βόλτα και ξαναγύρισε. Μας έχει προσφέρει πολλά, ομόρφυνε το ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος, αλλά και εμείς τον αναστήσαμε ποδοσφαιρικά και τον κάναμε ξανά πρωταγωνιστή. Μακάρι να πετύχει τους στόχους του. Ενδόμυχα εύχομαι να πετύχει και να κάνει καριέρα".

Φάνηκε ότι είχατε βρει το κουμπί του. Ποιο ήταν αυτό;

"Ο Ουάρντα είναι μεγάλο ταλέντο, θα μπορούσε να παίξει σε κάθε μεγάλη ομάδα, αλλά το πρόβλημα είναι με την επαγγελματική του συμπεριφορά και τα διάφορα που πρέπει να επιλύσει. Σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι γεμάτη με σταρ, δεν μπορούν να ασχολούνται όλοι μαζί του. Αλλά αυτός θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής. Τον περιβάλλαμε με μεγάλη αγάπη και εγώ και ο κύριος Γρηγορίου, στην πόλη ένιωσα ο απόλυτος σταρ, ήταν ευτυχισμένος και γι' αυτό μας βοήθησε πολύ".


"Μπορώ να τα αλλάξω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Πείτε μου δύο λόγια και για την υποψηφιότητα που θέλετε να βάλετε για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

"Έχω θέσει κάποιες προϋποθέσεις. Θέλω η πλειοψηφία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου να με προτείνουν αφού πρώτα αποφασίσουν τι θέλουν για τη Λίγκα. Αν θέλουν ένα ανίκανο όργανο που εξευτελίζεται από την ΕΠΟ, δεν θα με προτείνουν. Αν θέλουν η Σούπερ Λιγκ να πάρει τη θέση που έχουν όλες οι μεγάλες Λίγκες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τότε θα με προτείνουν παμψηφεί. Κι εγώ έχω τη δυνατότητα να τα αλλάξω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι ιδιοκτήτης ομάδας, κυρίαρχος στους χρόνους μου με τη δουλειά μου, είμαι 40 χρόνια ιδιοκτήτης ομάδων και έχω παίξει μπάλα, έχω υπάρξει ως δικηγόρος αλλά και καταγγέλων σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζω καλά τι πρέπει να εξαφανιστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Γνωρίζω πώς να διαχειριστώ τις προσωπικότητες των διαιτητών, θέλω καθαρό ποδόσφαιρο και το έχω αποδείξει.

Δεν έχω καμία διάθεση να εξυπηρετήσω συμφέροντα και από το επόμενο λεπτό της εκλογής μου, θα το αντιληφθούν όλοι. Τα στελέχη των ΠΑΕ που εμπιστεύτηκαν τόσα χρόνια όχι μόνο δεν είχαν το κύρος για να διαχειριστούν μια κορυφαία κοινωνική εκδήλωση, αλλά υποβάθμισαν το προϊόν και τον ρόλο του προέδρου. Μπορεί κάποιος να είναι ένας εξαιρετικός υπάλληλος σε μια ΠΑΕ αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να εξυπηρετεί τις ανάγκες που προκύπτουν σε μια κορυφαία κοινωνική εκδήλωση όπως είναι το ποδόσφαιρο".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση-βόμβα Μαρτίνς! Διώχνει Έλληνα άσο και τον αγαπημένο του Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags