Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Θα έχει την ευκαιρία του στο Λιμάνι
| 2020-05-17 11:30:00

Ποιος Μήτρογλου τώρα; Αυτόν τον φορ "έκλεισε" ο Ολυμπιακός για του χρόνου - Έκπληξη μεγατόνων!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Μήτρογλου τώρα; Αυτόν τον φορ "έκλεισε" ο Ολυμπιακός για του χρόνου - Έκπληξη μεγατόνων!

Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Τα μεταγραφικά σενάρια για την επόμενη σεζόν στους Ερυθρόλευκους δίνουν και παίρνουν, αφού ενδεχόμενες αποχωρήσεις μέσω πωλήσεων ίσως αναγκάσουν τους Πειραιώτες να ψάξουν για αντικαταστάτες βασικών παικτών.

Στο κάδρο, ωστόσο, υπάρχουν και οι επιστροφές, με δανεικούς ποδοσφαιριστές που θα γυρίσουν στο Λιμάνι και κάποιοι από αυτούς ίσως μπουν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ούγκο Κάιπερς, για τον οποίο οι φήμες έχουν "φουντώσει" και αναφέρουν πως οι πιθανότητες να βρει θέση στο ενεργό ρόστερ των Πειραιωτών τη νέα σεζόν όλο και αυξάνονται.

Ο Βέλγος φορ αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη σε μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε... σίριαλ, συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, αλλά δεν έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς και τελικά δόθηκε δανεικός στη γαλλική Αζαξιό.

Σημαίνει αυτό, όμως, ότι οι Ερυθρόλευκοι θα "πετάξουν" έτσι απλά έναν παίκτη που επέμειναν μέχρι τέλους για να αποκτήσουν και μάλιστα ενώ διανύει μόλις το 23ο έτος της ηλικίας του; Πιθανότατα όχι, ειδικά από τη στιγμή που ο Κάιπερς έχει κάνει πολύ καλή σεζόν στη Β' Γαλλίας με 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Η εξαιρετική του παρουσία στο "αγροτικό" του στη Γαλλία σε συνδυασμό με τη συγκυρία του κορωνοϊού που θα επιφέρει οικονομική ζημιά και μείωση στις μεταγραφικές δαπάνες, ίσως χαρίσουν στον Κάιπερς την ευκαιρία που ψάχνει στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ελ Αραμπί, ενώ ο Μαρτίνς επιθυμεί και την παραμονή του Χασάν, για τον οποίο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η "χρυσή τομή" για αγορά από τη Μπράγκα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει επίσης ο Σουντανί, ενώ η θέση του τέταρτου παίκτη στην επίθεση δεν αποκλείεται να καλυφθεί με λύση εκ των έσω και τον Κάιπερς να κερδίζει συνεχώς πόντους για να την καπαρώσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Έλληνα άσο - "Ξέφυγε" εκτός γηπέδου και τον… τελειώνουν - Τι έκανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags