Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα τους τρελάνει ο Ρόκα! Φέρνει τον "νέο Τζόλε" - "Κάνει κουτούς τους αντιπάλους του"!
| 2020-05-17 22:15:00

Θα τους τρελάνει ο Ρόκα! Φέρνει τον "νέο Τζόλε" στον ΠΑΟ - "Κάνει κουτούς τους αντιπάλους του"!

του Νίκου Στεργίου
Θα τους τρελάνει ο Ρόκα! Φέρνει τον "νέο Τζόλε" στον ΠΑΟ - "Κάνει κουτούς τους αντιπάλους του"!

Το όνομα του Αϊτόρ Κανταλπιέντρα έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες και ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του δεν έχει κλείσει την πόρτα στους Πράσινους.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Πετρή, που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας βοηθήσει να περάσουμε από ακτίνες τον 24χρονο άσο, που γνωρίζει πολύ καλά ο Τσάβι Ρόκα και θέλει να τον φέρει στο Τριφύλλι.

"Είναι εξαιρετική περίπτωση παίκτη, είναι εξτρέμ που μπορεί να παίξει και ως φορ. Έπαιζε αριστερά στο 4-3-3 της ομάδας του και ήταν ο καλύτερος παίκτης της Τβέντε. Ένας τραυματισμός τον κράτησε για 6-7 αγωνιστικές εκτός γηπέδων, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, αλλά ως τότε ήταν το βαρόμετρο της ομάδας του. Ήταν ο καλύτερος παίκτης", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

"Θυμίζει Τζόρζτεβιτς - Σενάριο φαντασίας για ΠΑΟ - Έκανε ρόμπα τους αντιπάλους"

Υπάρχει κάποιος παίκτης που να θυμίζει το στιλ παιχνιδιού του;

"Τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αν και δεν έχουν την ίδια κορμοστασιά. Δεν έχει το ίδιο κορμί, δεν είναι το ίδιο ψηλός, αλλά είναι αυτό που λέμε εξτρέμ-φορ".

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι διεισδυτικός, γρήγορος, είναι τεχνίτης, έχει το γκολ, απειλεί με σουτ, παίρνει προσπάθειες, είναι ηγετική μορφή. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης τής Τβέντε και από αυτή την άποψη είναι μάλλον σενάριο φαντασίας να έρθει στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του λήγει και σίγουρα θα βρει ομάδα στην Ολλανδία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον διεκδικήσει ολλανδική ομάδα. Μπορεί και από τη Γερμανία να προκύψει ενδιαφέρον, δύσκολο να προτιμήσει να έρθει στην Ελλάδα".

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση τύπου Αγιούμπ δηλαδή για τον Παναθηναϊκό;

"Δεν είναι Αγιούμπ, γιατί αυτός ήταν ξεχασμένος στη Φέγενορντ και ήθελε να αποχωρήσει. Δεν έπαιζε ποτέ ο Αγιούμπ, σε αντίθεση με τον Αϊτόρ που ήταν βασικότατος και ο καλύτερος παίκτης. Υπάρχουν φάσεις σε κάποια ματς που έκανε ρόμπα, κουτούς τους αντιπάλους του. Γι' αυτό θεωρώ δύσκολο να μην βρει συμβόλαιο στην Ολλανδία ή ακόμα και στη Γερμανία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοβαρά τώρα; Όνομα-έκπληξη στα γκαρντ, αρέσει στον Βόβορα - Θα πει το "ναι" ο Γιαννακόπουλος;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags