Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μετράει μέρες στην Τούμπα - Έκανε "πατάτα" ο Φερέιρα - Η πρόταση που "τρέλανε" τον Σαββίδη
| 2020-05-18 12:30:00

Μετράει μέρες στην Τούμπα - Έκανε "πατάτα" ο Φερέιρα - Η πρόταση που "τρέλανε" τον Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μετράει μέρες στην Τούμπα - Έκανε "πατάτα" ο Φερέιρα - Η πρόταση που "τρέλανε" τον Σαββίδη

Με τον Μάριο Μπράνκο να μετράει αντίστροφα στο πόσο του ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είναι προφανές ότι όλη αυτή η ονοματολογία που προκύπτει από την Πορτογαλία σχετικά με τα μεταγραφικά του «δικεφάλου» προέρχεται απ’ ευθείας από τις κινήσεις και τις ενέργειες του – κατά ορισμού Ιβάν Σαββίδη προ εβδομάδων – αφεντικού των μεταγραφικών υποθέσεων του club, τον Αμπέλ Φερέιρα.

Εύλογα, ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποιεί φίλους και γνωστούς του προκειμένου να διερευνήσουν την αγορά, να ρωτήσουν για παίκτες, να τσεκάρουν το στάτους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν κ.ο.κ. Πιο «φίλος» και πιο «γνωστός» από τον ατζέντη που έφερε τον Φερέιρα στην Τούμπα, τον Ούκο Καζούδα δεν υπάρχει. Και αυτός είναι που μέχρι στιγμής – και τουλάχιστον μέχρι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ – κάνει όλα όσα δημοσιοποιούνται στα media και όσα (ακόμη) δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Προφανώς ήταν αυτός που «ευθύνεται» για τη διαρροή του ονόματος του Ροντρίγκο Μπατάλια. Ο ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά πως ασχολείται με τον μέσο της Σπόρτινγκ και φυσικά και ισχύει, αλλά και δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Εξηγούμαστε. Ακόμη και… κοψοχρονιά να δίνεται (που δίνεται) από τα «λιοντάρια» ο Αργεντινός μέσος, δεν μπορεί να αγοραστεί από τον «δικέφαλο».

Τη συζήτηση την έκανε η Σπόρτινγκ μέσω των καναλιών της διαπραγμάτευσης για καλύτερους όρους στην αγορά του Μίσιτς, την οποία και εξακολουθεί να παλεύει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποφύγει την εφάπαξ καταβολή των 2 εκατ. ευρώ στα τέλη Ιουνίου για την αγορά του Κροάτη. Κοντολογίς, τα «λιοντάρια» πρότειναν (στον Καζούδα που μπήκε «σφήνα» και σε αυτήν την διαπραγμάτευση, άγνωστο αν είχε ή όχι την επίσημη άδεια και έγκριση του ΠΑΟΚ για να το κάνει) την αγορά του Μπατάλια από τον «δικέφαλο» προκειμένου, ως πακέτο με την χρήση του buy-out του Μίσιτς, να αποδεχτούν… ευκολίες πληρωμής.

Ετσι διέρρευσε το όνομα του Μπατάλια στον πορτογαλικό Τύπο και πιθανότατα έτσι το πληροφορήθηκαν και στον ΠΑΟΚ αφού το «κανάλι» των συζητήσεων δεν είναι επίσημο, με αποτέλεσμα να προκύψει και η φυσιολογική διάψευση, αφού έτσι κι αλλιώς, ο 28χρονος μέσος δεν γίνεται να αγοραστεί από τον «δικέφαλο», αφού η Σπόρτινγκ τον παραχωρεί μεν με μειωμένες αξιώσεις, αλλά ακόμη και αυτές είναι απαγορευτικές για την φετινή αγοραστική δυνατότητα του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός; Άλλη ελληνική ομάδα αποθέωσε Ουάρντα - Θα "τρελαθεί" ο Κούγιας!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags