Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το πρώτο "κόψιμο" Μαρτίνς! "Τελείωσε" επιθετικό που έκανε "όργια"
| 2020-05-18 14:05:00

Το πρώτο "κόψιμο" Μαρτίνς! "Τελείωσε" επιθετικό που έκανε "όργια" - Γλίτωσε 1,5 εκατ. ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο "κόψιμο" Μαρτίνς! "Τελείωσε" επιθετικό που έκανε "όργια" - Γλίτωσε 1,5 εκατ. ο Μαρινάκης

Πάγια παρουσία στην shortlist του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς ο Λισάντρο Σεμέδο. Ο sportdog από τα μέσα του περασμένου φθινοπώρου είχε ξεκαθαρίσει πως ο Πορτογάλος εξτρέμ του ΟΦΗ αποτελεί μια από τις βασικές εισηγήσεις του συμπατριώτη του προπονητή των «ερυθρόλευκων» από την εντός των συνόρων αγορά, με συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις.

Η πρώτη και κύρια ήταν η διαπραγμάτευση μιας καλύτερης συμφωνίας από αυτήν που είχε εξασφαλίσει ο ΟΦΗ για την αγορά του Σεμέδο μετά το δανεισμό του από τη Φορτούνα Σιτάρντ, με ποσό δηλαδή μικρότερο (ή το πολύ πολύ το ίδιο) από το 1,5 εκατ. ευρώ που είναι το buy-out των Κρητικών. Οι προ πανδημίας επαφές των «ερυθρόλευκων» δεν ευοδώθηκαν, με τον ολλανδικό σύλλογο να μην είναι σε εκείνη τη φάση καθόλου… συζητήσιμος.

Το δυσάρεστο για τις πιθανότητες του Σεμέδο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» είναι πως ανάλογη στάση έχουν κρατήσει στη Φορτούνα και μετά την πανδημία. Μοιραία φυσικά προσαρμόστηκαν και οι προθέσεις του Ολυμπιακού, αφού η προσφορά τους, για την ακρίβεια το «ταβάνι» της προσφοράς τους στον ολλανδικό σύλλογο βρίσκεται πολύ χαμηλότερα από το 1 εκατ. ευρώ, μεγαλώνοντας έτσι την απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Και παρότι τελευταία από την πλευρά του ολλανδικού συλλόγου υπάρχουν κινήσεις και ενέργειες που φανερώνουν διάθεση επαναπροσέγγισης – όπως για παράδειγμα οι δηλώσεις του Τούρκου ιδιοκτήτη της Φορτούνα, με τις οποίες επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό και τη διάθεση της ομάδας του να συνεχιστούν… - μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ο sportdog γνωρίζει πως ο λόγος δεν είναι μόνο η τακτική, αλλά και ουσίας από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», αφού ο Σεμέδο έχει χάσει ξεκάθαρα έδαφος στην ιεραρχία των εξτρέμ που θα ήθελε στο ρόστερ για την επόμενη περίοδο ο Μαρτίνς και πως επαγωγικά, η διάθεση του συλλόγου για την αγορά του πέραν του ότι έχει μειωθεί έχει… προσαρμοστεί και οικονομικά.

Αν δηλαδή είναι να γίνει κάποια νέα κίνηση προς τη Φορτούνα, τότε αυτή θα είναι με πολύ μικρότερο ποσό αγοράς από αυτό που ως τώρα συζητούσαν οι «ερυθρόλευκοι», πολύ κάτω ακόμη και από το 1 εκατ. ευρώ. Αλλά, επαναλαμβάνουμε, τη δεδομένη στιγμή, ο Σεμέδο απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί μεταγραφική προτεραιότητα του Ολυμπιακού στη θέση που πραγματικά «καίει» τον Πέδρο Μαρτίνς, αυτή των εξτρέμ δηλαδή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την ώρα που όλοι... κοιμούνται, ο Ολυμπιακός κλείνει παικταράδες - Με αυτόν υπογράφει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags