Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Προκλητικός" Μαρτίνς! Ζήτησε χαφ με 5 εκατ. - Παίρνει άλλον ο Μαρινάκης από top ελληνική ομάδα!
| 2020-05-19 10:30:00

"Προκλητικός" Μαρτίνς! Ζήτησε χαφ με 5 εκατ. - Παίρνει άλλον ο Μαρινάκης από top ελληνική ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Προκλητικός" Μαρτίνς! Ζήτησε χαφ με 5 εκατ. - Παίρνει άλλον ο Μαρινάκης από top ελληνική ομάδα!

Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται να θυμόμαστε το – έστω πρόσφατο παρελθόν – αλλά ούτε και το μανατζερικό υπόβαθρο (πάντα τουλάχιστον) του εκάστοτε ποδοσφαιριστή προκειμένου, αυθαίρετα ή όχι, να επαναφέρεται στο μεταγραφικό προσκήνιο. Εξηγούμαστε.

Τον περασμένο Ιανουάριο, στην αναζήτηση του για έναν κεντρικό μέσο, ο Ολυμπιακός στράφηκε στην αγαπημένη του (βάσει διαφόρων προσπαθειών τα προηγούμενα χρόνια) Γκιμαράες και κατόπιν της υπόδειξης (αλλά και μεγάλης επιθυμίας) του Πέδρο Μαρτίνς ρώτησε για τον Πέπε.

23ρονος μέσος, με δυνατότητα να παίξει τόσο ως «6» όσο και ως «8». Τότε, η Γκιμαράες αξίωσε 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του (έχει συμβόλαιο ως το 2024), γεγονός που απέτρεψε τη συνέχεια των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό να στρέφεται στη (σαφώς οικονομικότερη) επιλογή του Καφού, ο οποίος είναι ομόσταυλος μανατζερικά του Πέπε, εκπροσωπούμενος από τον Ουλίσες Σάντος, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι εκπρόσωπος και του Ρούμπεν Σεμέδο.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν το όνομα του Πέπε επανήλθε στο προσκήνιο. Ο sportdog ψάχτηκε στην Πορτογαλία και ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον Ιανουάριο. Ναι, η γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς για τον συμπατριώτη του μέσο παραμένει εξαιρετική, θα τον ήθελε στον Ολυμπιακό, αλλά αφενός οι απαιτήσεις της Γκιμαράες παραμένουν υψηλές (παρότι όχι στα 5 εκατ. ευρώ) και αφετέρου τη δεδομένη στιγμή ενίσχυση στο κέντρο του γηπέδου δεν προβλέπεται ως προτεραιότητα στους «ερυθρόλευκους».

Θα γίνει λοιπόν ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση μόνο σε περίπτωση αποχώρησης ενός μέσου από τον Ολυμπιακό. Και σε μια τέτοια περίπτωση, ο Λούκας Σάσα έχει ξεκάθαρο (και σαφώς οικονομικότερο…) προβάδισμα από κάθε άλλο υποψήφιο, με τον Πέπε να είναι αρκετά ακριβός για τα γούστα των «ερυθρόλευκων» (ήδη οι μάνατζερς του ψάχνονται στη Γερμανία). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - Τον "πλάκωσαν" άγρια γι' αυτό που είπε - Μετράει ώρες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags