Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έφαγε" Μπράνκο, Φερέιρα ο Ιβάν! Μιλάει με μεγαλοπαράγοντα για να πουλήσει - Ζητάει τρελά λεφτά!
| 2020-05-19 13:35:00

"Έφαγε" Μπράνκο, Φερέιρα ο Ιβάν! Μιλάει με μεγαλοπαράγοντα για να πουλήσει - Ζητάει τρελά λεφτά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έφαγε" Μπράνκο, Φερέιρα ο Ιβάν! Μιλάει με μεγαλοπαράγοντα για να πουλήσει - Ζητάει τρελά λεφτά!

Μέρα, άντε για να μην υπερβάλλουμε, διήμερο να περάσει χωρίς το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη να παρελάσει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και φυσικά όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για λόγους πώλησης, δεν υπάρχει. Συνήθως, συνηθέστερα, τα διάφορα σενάρια ήταν τέτοια ακριβώς: σενάρια, χωρίς πραγματική και ρεαλιστική βάση.

Το τελευταίο όμως, αυτό που ήθελε τη Μονακό να έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον διεθνή αριστερό μπακ του «δικεφάλου» είναι υπαρκτότατο, με τους Μονεγάσκους να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη. Και μάλιστα, όπως ορθώς έχει καταγραφεί, αυτός ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας να επεκτείνεται, φτάνοντας απ’ ευθείας ως τη διοικητική κορυφή των δύο συλλόγων, του ιδιοκτήτη δηλαδή της Μονακό, Όλεγκ Ριμπολόβλεβ και του ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό που ο «σκύλος» μπορεί να πει με βεβαιότητα έχοντας κάνει το σχετικό ρεπορτάζ είναι πως παρότι δεδομένο και σοβαρό το ενδιαφέρον των Μονεγάσκων, οι δύο ομάδες δεν είναι κοντά. Οι πρώτες συζητήσεις ουσιαστικά ανέδειξαν μια διαφορά σε… διπλά επίπεδα, που η μεν Μονακό προσπαθεί να γεφυρώσει προσφέροντας και έμψυχα ανταλλάγματα (κάτι που όμως ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται και δεν θέλει), την ώρα που στον «δικέφαλο» επιμένουν για χρήματα που η Μονακό δεν δείχνει καμία διάθεση να φτάσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως τη δεδομένη στιγμή ο γαλλικός σύλλογος προορίζει τον Γιαννούλη για συμπληρωματικό αριστερό μπακ, όχι βασικό.

Γι’ αυτό άλλωστε σήμερα, στο πάντα υπαρκτό παιχνίδι τακτικής που παίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ διαρρέει σήμερα πως πέραν της Μονακό περιμένει προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, αξιώνοντας σε κάθε περίπτωση ένα ποσό της τάξης των 7 εκατ. ευρώ προκειμένου να συναινέσει στην πώληση του Γιαννούλη. Ποσό που – για να τα λέμε και όλα – μέχρι στιγμής δεν φαίνεται στον ορίζοντα…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήγε να κάνει την "αρπαγή" της δεκαετίας! Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ "χτύπησε" ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags