Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκάει βόμβα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" μεγάλο όνομα - Χαλάει η τριάδα-όνειρο - Θέλει... Σουντανί ο Ίβιτς
| 2020-05-20 10:15:00

Σκάει βόμβα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" μεγάλο όνομα - Χαλάει η τριάδα-όνειρο - Θέλει... Σουντανί ο Ίβιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει βόμβα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" μεγάλο όνομα - Χαλάει η τριάδα-όνειρο - Θέλει... Σουντανί ο Ίβιτς

O,τι ανέφερε ρεπορταζιακά ο sportdog μετά την προχτεσινοβραδινή συνάντηση των Μελισσανίδη – Καρέρα – Ιβιτς αναφορικά με τον μεταγραφικό και εν γένει αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκε από τις καθολικές αναφορές των άλλων, σχετικών ρεπορτάζ στα media.

Αυτό που εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση είναι η παραδοχή πως ο Νουά Ντικό αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 28χρονο επιθετικό από το Μάλι, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Φίτεσε από τη Χαλ, από την οποία όμως αποχωρεί αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται.

Πρόκειται για έναν κλασικό περιφερειακό (και ενίοτε όχι μόνο) επιθετικό, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ, χωρίς όμως να το προτιμά, ούτε και να είναι η κυριαρχική τάση στον τρόπο που χρησιμοποιείται. Για να γίνει περισσότερο αντιληπτό, πρόκειται για έναν επιθετικό που περισσότερο ταιριάζει στον τρόπο που αγωνίζεται με τον Σουντανί του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας παίκτης σε μια θέση που δεν έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που ίσχυαν προ πανδημίας. Είναι σαφές, πως αν ισχύει ότι μετατρέπεται σε προτεραιότητα του συλλόγου και του Ιλια Ιβιτς, τότε αυτό μεταφράζεται σε πολύ συγκεκριμένα δεδομένα.

Είτε λοιπόν «φωτογραφίζει» μη αγορά του Αραούχο (για την οποία υπάρχει έντονη φημολογία πως στο πλαίσιο της επαναδιαπραγμάτευσης με τη Λας Πάλμας θα ζητηθεί νέος δανεισμός του χωρίς να γίνει χρήση του buy-out) είτε μια πώληση είτε του Ολιβέιρα είτε του Λιβάγια.

Διαφορετικά, ανάγκη για ακόμη έναν επιθετικό η ΑΕΚ, σαφέστατα, δεν έχει. Ούτε και επίσης μπορεί να θεωρηθεί ο Ντικό ακραίος (όπου όντως η Ενωση αναζητά ενίσχυση), αφού απλούστατα δεν είναι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες βόμβες Γεωργίου: Συμφωνία Αλαφούζου-Ιβάν - Αυτή η ομάδα θα πέσει – Σπόντα για... νέα Ξάνθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags