Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κόλαση" - Αμίλητοι Δώνης, Ρόκα - Συμφώνησε με Νταμπίζα!
| 2020-05-22 10:30:00

"Κόλαση" στον ΠΑΟ - Αμίλητοι Δώνης, Ρόκα - Συμφώνησε με Νταμπίζα - "Ξύλο" για Ανουάρ, Βέργο!

του Νίκου Στεργίου
"Κόλαση" στον ΠΑΟ - Αμίλητοι Δώνης, Ρόκα - Συμφώνησε με Νταμπίζα - "Ξύλο" για Ανουάρ, Βέργο!

Μιας και πλέον ο Τσάβι Ρόκα είναι στην Αθήνα, έχοντας επιστρέψει μετά από απουσία δύο μηνών στην πατρίδα του, άπαντες εκτιμούν πως μπαίνουν σε… δρομολόγηση όλες οι αρκετές ανοιχτές υποθέσεις του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι πως αυτή που είναι η πιο σημαντική όλων αφορά το πολυθρύλητο ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη και το φιξάρισμα (ή όχι) της παραμονής του Ελληνα προπονητή στον πάγκο τους «τριφυλλιού» και την επόμενη σεζόν.

Φυσικά μια παράμετρος που θα πρέπει συνολικά να ξεκαθαριστεί και με την παρουσία του Ρόκα είναι μέχρι που φτάνουν οι αρμοδιότητες του καθενός. Μέχρι που δηλαδή έχει λόγο στην υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού ο προπονητής και μέχρι που μπορεί ο τεχνικός διευθυντής να παρεμβαίνει στην καθημερινότητα του προπονητή. Και μη νομίζετε πως αυτό είναι λυμμένο ή δεν έχει σημασία. Υπενθυμίζουμε πως αυτός ήταν ο λόγος του ξεσπάσματος του Δώνη πριν την πανδημία και πως έκτοτε, Ρόκα και Δώνης δεν είχαν καμία απολύτως επαφή (όπως άλλωστε δεν είχε και ο Δώνης με τον Αλαφούζο).

Οι διαφορές φαίνονται σε αρκετές υποθέσεις και η καταγραφή τους προφανώς και είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στα στελέχη των «πράσινων». Ο Δώνης δεν ήθελε παραμονή Νατζ, ενώ θεωρεί τον Ανουάρ ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένη αγωνιστικό προφίλ που δεν ταιριάζει – για παράδειγμα – με τον Κουρμπέλη στην ίδια ενδεκάδα. Ο Ρόκα φέρεται βάσει του ρεπορτάζ (παρότι δεν επιβεβαιώνεται) να επιδιώκει την παραμονή και των δύο.

Ο Δώνης δεν θέλει τερματοφύλακα, ο Ρόκα όμως «ψάχνεται» έχοντας πάντα ανοιχτές τις κεραίες του. Ο Δώνης δεν ήθελε τον Γιάννου (ή φορ με τα χαρακτηριστικά του Γιάννου), ο Ρόκα – πάντα σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν – επικοινώνησε προ μηνών με τον ομογενή επιθετικό και του ζήτησε να είναι stand by σε περίπτωση που πωληθεί ο Μακέντα.

Ο Δώνης δεν «βλέπει» τον Βέργο, ο Ρόκα τον πιστεύει και θεωρεί πως μπορεί να έχει μια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Ο Δώνης ήθελε σίγουρα την επέκταση του συμβολαίου του Αποστολάκη, ο Ρόκα πήγε όμως με το report που παρέλαβε από τον Νταμπίζα για τη συγκεκριμένη περίπτωση καταθέτοντας πρόταση που ουσιαστικά εξώθησε τον νεαρό δεξιό μπακ στη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Και είναι κι άλλα, μικρά μικρά που και λόγω πανδημίας αλλά και λόγω ελάχιστης συνεργασίας των δύο ανδρών (χρονικά) μοιάζουν ήδη να μαζεύονται και να δημιουργούν μια κατάσταση, η οποία μόνο σύμπνοια και συναντίληψη δεν φανερώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε το πλάνο Γιαννακόπουλου - Μόνο τρεις παίκτες μένουν σίγουρα στον ΠΑΟ - Έρχεται... λαίλαπα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags