Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Παικταράς για Ολυμπιακό, θυμίζει Ποντένσε - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Μεριά - Τα... σκάνε στον ΠΑΟΚ"
| 2020-05-22 22:32:00

"Παικταράς για Ολυμπιακό, θυμίζει Ποντένσε - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Μεριά - Τα... σκάνε σε ΠΑΟΚ"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παικταράς για Ολυμπιακό, θυμίζει Ποντένσε - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Μεριά - Τα... σκάνε σε ΠΑΟΚ"

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό αλισβερίσι αναμένεται να γίνει το προσεχές καλοκαίρι μεταξύ μεγάλων ελληνικών και του τουρκικών ομάδων και το sportdog απευθύνθηκε στον πλέον κατάλληλο για να μάθει όλη την αλήθεια.

Ο Γιώργος Κουλής, που γνωρίζει σε βάθος το τουρκικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε τόσο στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ονιεκούρου, της Μονακό (με θητεία στη Γαλατά), το ενδιαφέρον για τον Βαγιαννίδη, αλλά και την πιθανότητα να πουληθεί στην Μπεσίκτας ο Γιαννούλης. 

"10 εκατ. για τον αντι-Ποντένσε - Μεγάλος παίκτης - Έρχεται για βασικός"

Ο Ονιεκούρου, της Γαλατασαράι, φαίνεται ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει; Πόσα χρήματα ζητάει η ομάδα του για παραχώρηση;

"Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, είναι μόλις 22 ετών και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Είναι ταχύτατος, τρομερός στο ένας εναντίον ενός και είναι από τα καλύτερα εξτρέμ του πρωταθλήματος. Φέτος, επέστρεψε ως δανεικός τον Γενάρη στη Γαλατά και ήδη σε λιγοστές εμφανίσεις έκανε τη διαφορά δίνοντας ζωντάνια στις πτέρυγες της ομάδας του Φατίχ Τερίμ. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολη η περίπτωση απόκτησης του, αφού η Μονακό έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συζητήσει για εκ νέου δανεισμό παρά μόνο για πώληση, όπου οι Μονεγάσκοι δεν αναμένεται να πέσουν κάτω από δέκα εκατομμύρια για την παραχώρηση του".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του, για να γίνει κατανοητή η εικόνα του; Είναι αντι-Ποντένσε; Δηλαδή αν έρθει, θα είναι για βασικός;

"Θυμίζει τον Ποντένσε, το στυλ παιχνιδιού τους είναι παρόμοιο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, καθώς θέλουν να πάρουν άμεσα άξιο αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Σίγουρα θα έρθει για βασικός, είναι μεγάλος παίκτης και μπορεί να κάνει τη διαφορά".


 

"Δύσκολο για Βαγιαννίδη - Τόσα θα πάρει για Μεριά ο Ολυμπιακός"

Ρεπορτάζ από την Τουρκία θέλουν την Γαλατασαράι να έχει στη λίστα της τον Βαγιαννίδη. Μπορεί να βρει θέση στην τουρκική ομάδα ένα παιδί που καλά-καλά δεν έχει παίξει στον Παναθηναϊκό;

"Όπως αναφέρεις και εσύ δεν έχουμε δει το παιδί και δεν μπορούμε να κρίνουμε τις δυνατότητές του. Ακόμα και να τον αγοράσει η Γαλατά, είναι δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού με το καλημέρα, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη γειτονική χώρα και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος σε όλες τις θέσεις".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Κασίμπασα θέλει να κρατήσει τον Μεριά στην Τουρκία. Η οψιόν στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ. Μπορεί να δώσει τέτοιο ποσό; Πόσο χρήματα μπορεί να διαθέσει για αμυντικό;

"Δείχνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση του οι άνθρωποι της Κασίμπασα, είχε παίξει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα πριν τον κορονοϊό και φαίνεται πως πραγματικά θα κάνουν σοβαρή πρόταση για την παραμονή του. Εφόσον δεν καίγεται ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει στο ρόστερ τη νέα σεζόν και με λίγο μικρότερο ποσό μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές".
 

"Δεν θα πάρει τον Αραμπί η Μπεσίκτας - Καλύτερη προσφορά για τον Γιαννούλη"

Υπήρξαν δημοσιεύματα για τον Αραμπί και την Μπεσίκτας. Ενδιαφέρεται η τουρκική ομάδα για επιθετικό με τα στοιχεία και την ηλικία του Αραμπί; Πόσα χρήματα θα μπορούσε να προσφέρει, δεδομένου ότι φέτος θα μειώσει κι άλλο το μπάτζετ της;

"Θα υπάρξει μεγάλο ψαλίδι στο μπάτζετ της Μπεσίκτας και δεν θα καταφέρει να δώσει μεγάλα ποσά για μεταγραφές όπως τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Στη κορυφή της επίθεσης υπάρχει ο αρχηγός Μπουράκ Γιλμάζ, άρα δεν θα πάρει άλλον πρωτοκλασάτο παίκτη σε αυτή την θέση, καθώς ο προπονητής Γιαλτσίν παρατάσσει την ομάδα του με έναν καθαρόαιμο στράικερ και θα είναι δύσκολο να κρατήσει έναν εξ αυτών στον πάγκο".

Η Μπεσίκτας έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Γιαννούλη, ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει πολλά χρήμτα από την παραχώρησή του. Μπορεί να κάνει σημαντική πρόταση η τουρκική ομάδα;

"Για τον Γιαννούλη θα γίνει σοβαρή πρόταση επειδή θέλει να καλύψει το κενό του βασικού μπακ Ερκίν που θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Μέχρι τώρα για να ρίξει τις απαιτήσεις του Δικέφαλου προσφέρει και δύο παίκτες αλλά νομίζω πως θα επανέλθει με ακόμα καλύτερες προσφορές το καλοκαίρι".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες βόμβες Γεωργίου: Συμφωνία Αλαφούζου-Ιβάν - Αυτή η ομάδα θα πέσει – Σπόντα για... νέα Ξάνθη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags