Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα "παγώνει" όλα ο Μαρινάκης - Απόφαση-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Καμία μεταγραφή - Τι περιμένει;
| 2020-05-23 10:38:00

Τα "παγώνει" όλα ο Μαρινάκης - Απόφαση-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Καμία μεταγραφή - Τι περιμένει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα "παγώνει" όλα ο Μαρινάκης - Απόφαση-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Καμία μεταγραφή - Τι περιμένει;

Ολυμπιακός: Το μόνο ξεκάθαρο που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στο μεταγραφικό πεδίο του Ολυμπιακού είναι πως οι «ερυθρόλευκοι»… περιμένουν! Κάτι απολύτως λογικό αφού δεδομένα μόνο μια είναι η προσθήκη που πρέπει να κάνουν ανεξαρτήτως αν προκύψει πώληση ή όχι. Και φυσικά αυτή είναι ένας εξτρέμ που θα καλύψει το κενό που άφησε η παραχώρηση του Ποντένσε τον περασμένο Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, αβεβαιότητες, υποθέσεις και… εξαρτήσεις. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για βασικό αριστερό μπακ αν πωληθεί ο Τσιμίκας. Θα κινηθεί για δεξιό μπακ, βασικό, αν δεν ανανεώσει ο Ομάρ και αναπληρωματικό αν δεν καταφέρει να πετύχει το deal που θέλει για την παραμονή του Γκασπάρ. Θα κινηθεί για μέσο σε περίπτωση που πωληθεί ο Γκιλιέρμε. Θα κινηθεί για στόπερ αν και εφόσον πωληθεί ο Σισέ (που είναι όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ο βασικός για να αποχωρήσει) ή ο Σεμέδο.

Θα κινηθεί για συμπληρωματικό του Ελ Αραμπί φορ μόνο σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τον Χασάν με τους όρους που επιθυμεί και να μην «αναγκαστεί» να το κάνει με τη συμφωνημένη option των 2,5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα.

Και αυτά είναι όλα. Τη δεδομένη στιγμή λοιπόν πέραν της αναζήτησης για τον εξτρέμ, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν. Προφανώς και έχουν έτοιμες λίστες για κάθε θέση αν και εφόσον πουλήσουν, αλλά εννοείται πως… προκαταβολικά δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση.

Από την άλλη, για την αγορά του εξτρέμ, έχουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά τους. Εννοείται πως έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις, αυτονόητο πως έχουν πληροφορηθεί για το τι χρειάζεται γι’ αυτές αλλά, επίσης, δεν πρόκειται να προβούν σε καμία κίνηση στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου! Θα περιμένουν να προσαρμοστεί η αγορά στα νέα δεδομένα (λόγω πανδημίας) και να έχουν και οι ίδιοι μια πιο σαφή εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα και το μπάτζετ που θα μπορούν να διαθέσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-μπόμπα από Αλαφούζο! Φέρνει στον ΠΑΟ πρώην άσο του Ολυμπιακού - Έκανε σούπερ σεζόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags