Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τυφώνας" Τότης για Βαγιαννίδη, Αποστολάκη - "Μάγκας ο Γιαννακόπουλος - Επανάσταση από Δώνη"
| 2020-05-24 17:00:00

"Τυφώνας" Τότης για Βαγιαννίδη, Αποστολάκη - "Μάγκας ο Γιαννακόπουλος - Επανάσταση από Δώνη"

του Νίκου Στεργίου
"Τυφώνας" Τότης για Βαγιαννίδη, Αποστολάκη - "Μάγκας ο Γιαννακόπουλος - Επανάσταση από Δώνη"

Βεβιασμένη κίνηση χαρακτήρισε την απόφαση του Βαγιαννίδη να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Τότης Φυλακούρης, σε δηλώσεις του στο sportdog, καθώς ο νεαρός άσος ήταν ήδη σε μεγάλη ομάδα.

Τόνισε ότι μπορεί τα μυαλά του να έχουν πάρει αέρα, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που είχε συμβουλέψει τον Στράτο Αποστολάκη να μάθει στον γιο του τα μυστικά τής θέσης του δεξιού μπακ, για να κάνει καριέρα.

Τέλος, μίλησε για την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γα τη Διπλή Ανάπλαση, αλλά και για το θέμα τής παραμονής τού Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό που δεν φαίνεται να έχει κλείσει ακόμα.

"Βεβιασμένη κίνηση να φύγει από Παναθηναϊκό - Ίσως πήραν αέρα τα μυαλά του"

Κύριε Φυλακούρη, ποια είναι η άποψή σας για τον Βαγιαννίδη;

"Τον έχω δει να παίζει, μου αρέσει αυτός ο παίκτης, αλλά νομίζω ότι είναι βεβιασμένη κίνηση να αποχωρήσει τόσο νωρίς από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να το σκεφτεί ο πατέρας του αλλά και ο ίδιος ο παίκτης. Κάθε ποδοσφαιριστής που θα ήταν σε μια μικρή ομάδα, θα έψαχνε για κάτι καλύτερο. Αλλά όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, σε ποια καλύτερη ομάδα να πας δηλαδή".  

Η κίνησή του να αποχωρήσει είναι άστοχη δηλαδή;

"Είναι ανερχόμενο ταλέντο, τον εντάσσω μαζί με τον Μπουζούκη, τον Χατζηγιοβάνη και τον Πούγουρα στα μεγάλα ταλέντα του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχε κάνει με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτά τα περιστατικά θα έπρεπε να ήταν εξασφαλισμένα και από την ομάδα. Όταν τον βλέπεις ότι πάει να πεταχτεί, πρέπει να τον προλάβεις με νέο συμβόλαιο. Τώρα αντίο, φεύγει. Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί ένα μεγάλο ταλέντο και θα έπρεπε από την αρχή να το είχαν σκεφτεί. Τώρα τι να του πει ο Αλαφούζος, του είπε ένα ποσό που ίσως δεν του άρεσε. Ίσως είναι και τα μυαλά του παιδιού που έχουν πάρει αέρα και δεν θέλει να μένει. Το θέμα είναι ένα: Είναι σε θέση να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο, ακόμα και στη δεύτερη ομάδα της Ίντερ;". 

Αποκάλυψη για Αποστολάκη - "Μάγκας ο Δημήτρης - Να φύγει ο Δώνης για να φέρει ποιον;"

Από τον Παναθηναϊκό αποχώρησε και ο Αποστολάκης που γνωρίζατε άριστα γιατί ήσασταν προπονητής του.

"Στεναχωρήθηκα με τον Αποστολάκη, μου άρεσε πολύ ως παίκτης, τον είχα από 6-7 ετών στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Είχα πει στον Στράτο, τον πατέρα του, ότι είναι ταλέντο και να κοιτάξει να τον συμβουλέψει να παίξει στη θέση του, δεξιός μπακ, για να του πει τα μυστικά. Και έφτασε ψηλά το παιδί. Είναι γρήγορος, καλός και πολύ καλό παιδί".

Μέσα στον Ιούνιο είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ανακοινώσεις για το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τη Διπλή Ανάπλαση, που θέλει να βάλει τον Παναθηναϊκό σε άλλες βάσεις. 

"Πρέπει να έχεις χρήματα, γνωριμίες, δύναμη να ανταπεξέλθεις σε αυτό που κάνει ο Δημήτρης. Για το γήπεδο ακούμε 15-20 χρόνια, αλλά στον Δημήτρη πιστεύω. Δεν μπορώ να πάω κόντρα σε κανέναν πρόεδρο του Παναθηναϊκού, θαυμάζω τους προέδρους που τρέχουν για τον Παναθηναϊκό, αγωνιούν για τους παίκτες, αυτό με ενδιαφέρει. Μακάρι ο Δημήτρης να τα καταφέρει, γιατί είναι μάγκας, το λέει η ψυχή του. Εκεί στηρίζεται όλος ο κόσμος".

Τέλος, πείτε μου την άποψή σας για το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει ακόμα. 

"Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει, να μείνει, πού θα πάει, να φύγει για να φέρει ποιον ο Παναθηναϊκός; Ο Δώνης να μείνει γιατί έχει φτιάξει ομάδα με μικρά παιδιά και καλούς παίκτες μεγαλύτερη ηλικίας, έχει κάνει επανάσταση. Δύο-τρεις καλές μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα και θα μεγαλουργήσουν φέτος. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος, ο ΠΑΟΚ μετά και τρίτος ο Παναθηναϊκός. Έχει ταλέντα στο ρόστερ του που δεν θα έχει ούτε η ΑΕΚ αλλά ούτε και ο Άρης". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μολότοφ! "Κλέβει" γκαρντ από τη λίστα τού ΠΑΟ ο Μπαρτζώκας - 15.9 πόντους - Θα "τρελαθεί" ο Δημήτρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags