25/05/20 - 12:05

Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ! "Χουνέρι" στο λιμάνι με Έλληνα άσο - Έγιναν επαφές - Τρελή εξέλιξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ! "Χουνέρι" στο λιμάνι με Έλληνα άσο - Έγιναν επαφές - Τρελή εξέλιξη!
39.678views

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Δικαιολογημένη, παρότι εμφανώς μετριασμένη τις τελευταίες εβδομάδες, η Τσιμικολογία. Ακόμη περισσότερο η εστίαση της στη Νάπολι, η οποία όντως ήταν η πλέον «ζωντανή» στη διεκδίκηση του διεθνή αριστερού μπακ από την περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Και ισχύει πως ο «Τσίμι» αποτελεί διακαή πόθο και συνολικά των «παρντενοπέι», οι οποίοι αναζητούν νέο αριστερό μπακ (ως μέρος και της συνολικής ανανέωσης του ρόστερ που αναμένεται να επιχειρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι), αλλά και του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος «ψήθηκε» όταν πρωτάκουσε το όνομα του διεθνή άσου με τα που ανέλαβε τα ηνία των Ναπολιτάνων.

Δικαιολογημένη συνεπώς 100% η σχετική σεναριολογία που τονίζεται από καθημερινά ρεπορτάζ τόσο από την Ιταλία όσο και από τα μέρη μας, με τα οποία τονίζεται ότι αναμένεται η δυναμική επάνοδος της Νάπολι στη διεκδίκηση του 24χρονου αριστερού μπακ.

Βέβαια, αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως οι Ναπολιτάνοι θα πρέπει να δώσουν σημάδια ζωής και στον Ολυμπιακό πέραν των δημοσιευμάτων. Τελευταία φορά που το έκαναν ήταν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όταν και είχαν τις τελευταίες επαφές με τους «ερυθρόλευκους», προσπαθώντας – τότε – να διαπραγματευτούν την αγορά του Τσιμίκα σε ποσά πολύ χαμηλότερα από αυτά που δημοσιεύτηκαν τόσο στον ιταλικό όσο και στον ελληνικό Τύπο.

Εκτοτε, σιωπή. Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως περισσότερο από εκείνη την στιγμή έχει ενοχληθεί ο… ΠΑΟΚ και οι ατζέντηδες του Γιαννούλη, παρά ο Ολυμπιακός και οι ατζέντηδες του Τσιμίκα. Μέρος τακτικής; Αναμονή για το κατάλληλο timing; Ενόχληση για κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζουμε και να έχει δει το φως της δημοσιότητας;

Άγνωστο. Δεδομένη πάντως η ηχηρή απουσία της Νάπολι, πέραν των δημοσιευμάτων όσο δεδομένο και αδιαμφισβήτητο φυσικά και το ενδιαφέρον της. Και κάτι τελευταίο. Παρότι συζητείται και λέγεται, ο Μανωλάς δεν έχει ερωτηθεί ποτέ για τον Τσιμίκα. Ειδικά μάλιστα τελευταία δεν θα ήταν και ο πλέον προσφιλής άνθρωπος να ζητήσουν γνώμη οι άνθρωποι των Ναπολιτάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό παρασκήνιο - Έριξε... πόρτα στον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ - "Με εντυπωσίασε η Τούμπα"!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ