Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συμφωνία για Κυριάκο - Deal του Βρύζα - "Τρελαμένος" ο Φερέιρα!
| 2020-05-25 15:15:00

Συμφωνία στον ΠΑΟΚ για Κυριάκο - Deal του Βρύζα - "Τρελαμένος" ο Φερέιρα - Αδιανόητο μπάχαλο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συμφωνία στον ΠΑΟΚ για Κυριάκο - Deal του Βρύζα - "Τρελαμένος" ο Φερέιρα - Αδιανόητο μπάχαλο!

ΠΑΟΚ: Δεν συνηθίζεται. Για την ακρίβεια, δεν γίνεται. Ομάδα που έχει συμβόλαιο ενεργό με ποδοσφαιριστή να προαναγγέλλει όχι απλώς την αποχώρησή του, αλλά και το ότι θα κάνει προπονήσεις κατόπιν σχετικής άδειας σε μια άλλη ομάδα. Και όμως, έγινε. Δεν υπολογίζεται εδώ και… χρόνια στο Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον γερμανικό σύλλογο να κάνει αμάν και πώς να τον «ξεφορτωθεί», αλλά δεδομένα σε μια τέτοια ενέργεια όπως αυτήν που προέβησαν οι υπεύθυνοι του, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα το ότι ο Παπαδόπουλος πήρε άδεια να κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, δεν θα την έκαναν αν δεν ήταν σίγουροι.

Και εδώ ακριβώς συνίσταται το μεγάλο ερωτηματικό. Προφανώς δεν… τρελάθηκαν στο Αμβούργο να ανακοινώνουν προπονήσεις του Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ χωρίς να έχουν ενημερωθεί, συζητήσει και εν τέλει συμφωνήσει με τον «δικέφαλο». Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του «δικέφαλου» μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη είναι η αλήθεια διάψευση της εν λόγω προοπτικής, με την απόφαση να χρεώνεται στον Αμπέλ Φερέιρα – και απολύτως εύλογα – και την πρωτοβουλία των επαφών με το Αμβούργο να δίνεται στον… Ζήση Βρύζα.

Πρώτη λοιπόν επίσημη παραδοχή πως ο Βρύζας, παρότι ατζέντης επισήμως, λειτουργεί υπό την σκέπη του ΠΑΟΚ, όπως εδώ και καιρό έχει τονίσει ξεκάθαρα ως προς τον ρόλο του αλλοτινού Ελληνα διεθνή, ο sportdog. Δεύτερον, προκαλεί ερωτηματικό η… άγνοια (;) του Βρύζα. Ο Παπαδόπουλος είναι από το προπερασμένο καλοκαίρι persona non gratα για τους περισσότερους στον σύλλογο μετά την τότε στάση και απαιτήσεις που είχε στις επαφές του με τον ΠΑΟΚ για πιθανή (τότε πάντα) επιστροφή του.

Είναι λοιπόν δυνατόν ο Βρύζας, να έδρασε ανεξάρτητα, χωρίς να ρωτήσει κανέναν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο ο Παπαδόπουλος; Μάλλον δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό ακριβώς το παράδειγμα δείχνει το πόσο δαιδαλώδες είναι το μεταγραφικό οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ. Διάφοροι ρόλοι, διάφοροι άνθρωποι, διάφοροι επιτελείς, με συνεχή εμπλοκή μεταξύ τους που μόνο λειτουργικά δεν μοιάζει να συμπεριφέρονται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δεν τον θέλω"! Αυτόν "έκοψε" ο Φερέιρα - "Τρελή" απόφαση - Μην το πουν στους ΠΑΟΚτσήδες...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags