Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Θα σκίσει τα δίχτυα στο Καραϊσκάκη - Γιατί δεν πήγε ΑΕΚ"
| 2020-05-25 17:10:00

"Θα σκίσει τα δίχτυα στο Καραϊσκάκη - Δεν είναι Ελ Αραμπί, μου θυμίζει Γκερέρο - Γιατί δεν πήγε ΑΕΚ"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Θα σκίσει τα δίχτυα στο Καραϊσκάκη - Δεν είναι Ελ Αραμπί, μου θυμίζει Γκερέρο - Γιατί δεν πήγε ΑΕΚ"

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Στο γεγονός ότι ο Ούγκο Κάιπερς μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό και να πετύχει πολλά γκολ, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Σταύρος Λαμπράκης.

Ο τιμ μάνατζερ τού κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε, ακόμα, στην υπόθεση με την ΑΕΚ και τι έκανε τον Βέλγο επιθετικό να αλλάξει γνώμη, ενώ αποκάλυψε ότι σε σχέση με τον Γκερέρο έχει καλύτερη προοπτική η περίπτωση του Κάιπερς για τον Ολυμπιακό.

"Τα φετινά γκολ του Κάιπερς τα είδα, ήταν σε καλή ομάδα, που διεκδικούσε την άνοδο στη Γαλλία. Μετά τη σεζόν που δεν έπαιξε, αυτή η χρονιά ήταν σημαντική. Πήρε τα παιχνίδια που έπρεπε, έβαλε τα γκολ που ήθελε, πήγε καλά, ξαναήρθε στο επίπεδο που ήταν και είναι ακόμα καλύτερος νομίζω", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog o Σ. Λαμπράκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η αφετηρία είναι να μπει στο ρόστερ της ομάδας. Αν πείσει τον προπονητή, που τον γνωρίζει, όλα μετά βρίσκονται στα χέρια και στα πόδια του. Ο Ούγκο είναι επιθετικός, είναι 9άρι, που έχει το γκολ εύκολα, που δουλεύει για την ομάδα, είναι παίκτης ομάδας. Είναι επαγγελματίας, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και τους αγώνες, έχει τη βέλγικη νοοτροπία στο ποδόσφαιρο, είναι το μόνο που τον απασχολεί. Έχει τις προϋποθέσεις για να πετύχει στον Ολυμπιακό".

"Μοιάζει με τον Γκερέρο"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Όταν ήταν στον Εργοτέλη είχε βάλει πάνω από 20 γκολ, πάρα πολλά δηλαδή για παιδί 19 ετών. Πιο πολύ μοιάζει στον Γκερέρο το στιλ του παρά στον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλές φάσεις, ο Ούγκο θα βάλει γκολ στον Ολυμπιακό. Ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη. Εκμεταλλεύεται πολύ το ξεπέταγμά του. Με τους δημιουργούς που έχει ο Ολυμπιακός, περιμένω να βάλει πολλά γκολ αν μείνει".

Θα προτιμούσατε τον Γκερέρο, δηλαδή ή τον Κάιπερς;

"Έχει καλύτερη προοπτική από τον Γκερέρο λόγω ηλικίας, ενώ είναι περισσότερο γκολτζής. Το στιλ παιχνιδιού του μοιάζει με τον Γκερέρο, είναι μεγαλύτερης γκολτζής από τον Ισπανό".
 

"Γι' αυτό δεν πήγε στην ΑΕΚ"

Με την ΑΕΚ, τελικά, τι είχε γίνει τότε;

"Το είπε και ο ίδιος σε κάποια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα: Από τον Εργοτέλη τον ρωτήσαμε πού θέλεις να πας, στον Ολυμπιακό ή στην ΑΕΚ; Γιατί υπήρχαν προτάσεις και από τις δύο ομάδες. Είχε δηλώσει στην ΑΕΚ που ήταν πρωταθλήτρια. Μετά όμως δεν τα βρήκαν οι τους μάνατζέρ του με την ΑΕΚ και μας έλεγαν να αθετήσουμε εμείς τη συμφωνία για να φύγει αυτός. Κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Αποτέλεσμα;  Αναγκάστηκε να μεινει για έναν χρόνο εκτός".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Εργοτέλη.

"Περιμένουμε με αγωνία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Να κάνουμε το καλύτερο και να έχουμε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση και μετά να σχεδιάσουμε τον Εργοτέλη της επόμενης χρονιάς. Το πλάνο και η φιλοσοφία του είναι αναδεικνύει νέα παιδιά και αν μπορεί να διεκδικήσει πράγματα στο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίδειξη δύναμης από τον Μαρινάκη - "Κλέβει" βασικό άσο κορυφαίας ομάδας της Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags