Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τέλος" τέσσερις χαφ - Μέσα top όνομα
| 2020-05-25 20:48:00

"Διαλύει" όλη τη γραμμή ο ΠΑΟΚ! "Τέλος" τέσσερις χαφ - Μέσα top όνομα - "Έγκλημα" και με τον... 5ο;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Διαλύει" όλη τη γραμμή ο ΠΑΟΚ! "Τέλος" τέσσερις χαφ - Μέσα top όνομα - "Έγκλημα" και με τον... 5ο;

ΠΑΟΚ: Ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο που κατέγραψε την πραγματικότητα για το θέμα της παραμονής του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ. Από την επιστροφή του στα γήπεδα ύστερα από τον τραυματισμό του, τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε, τι ακριβώς έχει γίνει στις συζητήσεις των δύο πλευρών, ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή πως η παραμονή του Βραζιλιάνου στον «δικέφαλο» είναι – στην καλύτερη περίπτωση – απίθανη.

Αποψη που φυσικά δεν αλλάζει ούτε και τώρα, ύστερα δηλαδή από τις τελευταίες δηλώσεις του «Μάουρι», με τις οποίες τονίζεται η αγάπη του για τον σύλλογο και γίνεται λόγος για συνέχεια διαπραγματεύσεων. Ακόμη και αν ο 33χρονος μέσος συμφωνούσε σε συμβόλαιο στο 50% των νυν απολαβών του (600-650 χιλιάδες ευρώ δηλαδή) πάλι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανανέωνε το συμβόλαιο του.

Και ο λόγος είναι πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τη φυσιογνωμία και την ηλικιακή δομή του κέντρου τους (πέραν, συνολικά, του ρόστε). Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως από τους υφιστάμενους χαφ του δυναμικού του «δικέφαλου», ο μόνος που πρέπει να θεωρείται σίγουρος για την επόμενη σεζόν είναι ο Μίσιτς (εκτός φυσικά αν στον «δικέφαλο»… εγκληματήσουν και δεν πληρώσουν τα 2 εκατ. ευρώ του buy-out του Κροάτη στην Σπόρτινγκ).

Για τον Μαουρίσιο τα είπαμε, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι στην… προθήκη και κανείς από τους Θεσσαλονικείς δεν κρύβει πως συζητάνε το οτιδήποτε προκύψει στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Εσίτι είναι εκτός πλάνων και (όχι και τόσο διακριτικά) αναζητείται μια λύση, ο Βέρνμπλουμ εκτός… ομάδας με τις διαπραγματεύσεις για την όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη οικονομικά λύση του συμβολαίου του να κυριαρχούν.

Οπότε είναι προφανές ότι ανεξαρτήτως του τι λέει ο Μαουρίσιο (ο οποίος αναζητά παντού το συμβόλαιο που είχε στον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής επιτυχία), στο πλαίσιο του γενικού λίφτινγκ, αγωνιστικού, ηλικιακού και οικονομικού, που επιχειρεί ο «δικέφαλος», θέση δεν πρόκειται να βρει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δεν τον θέλω"! Αυτόν "έκοψε" ο Φερέιρα - "Τρελή" απόφαση - Μην το πουν στους ΠΑΟΚτσήδες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags