Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Τα... σκάει στον Κούγια ο Μαρινάκης! Μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - "Χυλόπιτα" από τον παίκτη!
| 2020-05-26 13:30:00

Τα... σκάει στον Κούγια ο Μαρινάκης! Μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - "Χυλόπιτα" από τον παίκτη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα... σκάει στον Κούγια ο Μαρινάκης! Μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - "Χυλόπιτα" από τον παίκτη!

Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Τέσσερα παιχνίδια. Όλα σε αδιάφορα ματς Κυπέλλου. Αυτός είναι ο φετινός λογαριασμός του Μπόμπι Αλέν, του αναπληρωματικού δηλαδή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Κακά τα ψέματα, αυτός είναι ο αναμενόμενος για κάθε αναπληρωματικό, για κάθε δεύτερο στην ιεραρχία των γκολκίπερς των «ερυθρόλευκων». Είτε βασικός είναι ο… κέρβερος και αδιαμφισβήτητος Ζοσέ Σα είτε οποιοσδήποτε άλλος θεωρούμενος ως βασικός στον Ολυμπιακό.

Διαφορά λοιπόν ουσιαστική για το ποιος θα είναι ο δεύτερος, πρακτικά, δεν υπάρχει. Για τον σύλλογο, γιατί για τον τερματοφύλακα, έχει. Και εδώ είναι το σημείο κλειδί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, τον πορτιέρο της ΑΕΛ. Υφίσταται, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν (πολύ) καλή άποψη για τον διεθνή Ισλανδό και έχουν και στο παρελθόν… επισημοποιήσει (με διάφορος τρόπους) αυτήν την θετική τους εικόνα.

Σε περίπτωση λοιπόν που αποχωρήσει ο Αλέν, ο Κρίστινσον είναι ψηλά στις επιλογές τους, με τους «βυσσινί» πάντως να δημοσιοποιούν μέσω χτεσινής ανακοίνωσης πως για να τον παραχωρήσουν – ύστερα από την ανανέωση του συμβολαίου που του έκαναν τον περασμένο Ιανουάριο – θα πρέπει να δεχτούν μια «πολύ ικανοποιητική πρόταση». Και το κυριότερο; Να είναι μια πρόταση που θα καλύπτει και τον ίδιο τον τερματοφύλακα.

Και, για να τα λέμε και όλα, αν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να κινηθούν για τον Κρίστινσον, δεδομένα, την χρυσή τομή με τους Θεσσαλούς, θα την βρουν. Το θέμα είναι με τον Ισλανδό τι θα γίνει, αφού ο ίδιος έχοντας κατά νου το Euro που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι και την ελπίδα του να είναι αυτός ο βασικός τερματοφύλακας της χώρας του στην τελική φάση, δεν μπορεί να είναι σε μια ομάδα που θα παίζει… τέσσερα αδιάφορα παιχνίδια τον χρόνο.

Προφανώς το όνομα και το στάτους του Ολυμπιακού δελεάζει και δελεάζει τον κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό εν προκειμένω δεν αρκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελαμένοι στον Ολυμπιακό - Με αυτήν την ομάδα μιλάει ο Σλούκας - Θα τους ξενερώσει όλους;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags