Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Απίθανη εξέλιξη με τον νεαρό μπακ! Τον "σουτάρει" ο Κόντε!
| 2020-05-26 15:15:00

Απίθανη εξέλιξη με Βαγιαννίδη! Τον "σουτάρει" ο Κόντε - Τι περιμένει ο ΠΑΟ - 1.000.000 για 18χρονο;

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη εξέλιξη με Βαγιαννίδη! Τον "σουτάρει" ο Κόντε - Τι περιμένει ο ΠΑΟ - 1.000.000 για 18χρονο;

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Χάνεται το μέτρημα. Από Γερμανία: Βέρντερ, Αμβούργο, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ. Από Ιταλία: Ίντερ, Τζένοα. Από Γαλλία: Μονακό, Λιόν. Από Ισπανία: Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη. Από Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι. Από Βέλγιο, Μπριζ. Από Αυστρία, Λίντσερ. Από Ολλανδία, Αϊντχόβεν.

Ομάδες που το τελευταίο εξάμηνο μόνο, από τότε δηλαδή που ουσιαστικά η οικογένεια Βαγιαννίδη αποφάσισε να… μανατζάρει τον μεγαλύτερο γιο της, χωρίς να κλείνει την πόρτα σε καμία πρόταση και προσφορά ατζέντη, έχουν γραφτεί πως προσέγγισαν την οικογένεια. Προσοχή μιλάμε για πάνω από 15 ομάδες που γνωστοποιήθηκε πως συζήτησαν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο τελικός απολογισμός μπορεί να είναι και διπλάσιος ακόμη.

Δείγμα του ταλέντου του 18χρονου δεξιού μπακ-χαφ και της δυναμικής που έχει, η οποία άλλωστε αποτυπώνεται και από τη συμφωνία του με την Ίντερ, η οποία (όπως και την περασμένη εβδομάδα) είναι θέμα λεπτομερειών, τυπικοτήτων για να ολοκληρωθεί. Ακόμη και τώρα πάντως, με το deal με τους «νερατζούρι» να έχει φτάσει στο παρά πέντε, διαρρέονται και κυκλοφορούν ονόματα ομάδων που πήγαν να κάνουν την ανατροπή «κλέβοντας» την υπογραφή του «Βάγια».

Χωρίς κανείς να μπορεί να αντιληφθεί την σκοπιμότητα τέτοιων διαρροών – ειδικά όταν είναι συζητήσιμη η βάση και η ακρίβεια τους – αφού όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι προ των υπογραφών με έναν κολοσσό (όπως είναι η Ίντερ) προφανώς και δεν χρειάζεται να διαρρέεται και να περνάει η εικόνα πως είναι ανοικτός (ακόμη) σε οποιαδήποτε πρόταση (κάτι από τα δύο, μοιραία δεν μπορεί να ισχύει), αυτό που ο «σκύλος» είναι σε θέση να αποκαλύψει εν όψει της επικύρωσης της μετακόμισης του «Βάγια» στο Μιλάνο είναι πως ανεξαρτήτως τι διαρρέεται ως προς τη συμφωνία με την Ίντερ, το ενδεχόμενο δανεισμού του 18χρονου άσου από τους Μιλανέζους είναι για τα καλά πάνω στο τραπέζι.

Η συμφωνία δεν αφορά παρουσία του στην Πριμαβέρα, αυτό είναι σίγουρο, θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – όποτε και αυτό γίνει – των «νερατζούρι» για την επόμενη σεζόν και τότε θα κριθεί από τον Αντόνιο Κόντε (με τον οποίο κόντρα στα όσα λέγονται και γράφονται δεν έχει μιλήσει), με τον δανεισμό του σε ομάδα του καμπιονάτο να είναι μια από τις βασικές και πιθανές επιλογές προκειμένου να διευκολυνθεί η προσαρμογή του Βαγιαννίδη στις συνθήκες του καμπιονάτο.

Οσο για το οικονομικό σκέλος. Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει κάτι λιγότερο από 350.000 ευρώ ως τροφεία, ενώ ο ίδιος ο Βαγιαννίδης, θα εισπράξει στο τετραετές συμβόλαιο που τελικά θα υπογράψει με την Ιντερ κάτι περισσότερο, συνολικά, από 1 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ώπα! Post... αποκάλυψη από Καλάθη - Χαιρέτησε τους φίλους του Παναθηναϊκού; (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags