Facebook Pixel ΑΕΚ - Πέτρος Μάνταλος: Πού θέλει να συνεχίσει ο Έλληνας άσος - Ενήμεροι στην Ένωση - Θα σκάσουν 6.000.000;
| 2020-05-27 15:00:00

Το... τελειώνει ο Μάνταλος! Πού θέλει να συνεχίσει - Ενήμεροι στην ΑΕΚ - Θα σκάσουν 6.000.000;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το... τελειώνει ο Μάνταλος! Πού θέλει να συνεχίσει - Ενήμεροι στην ΑΕΚ - Θα σκάσουν 6.000.000;

ΑΕΚ - Πέτρος Μάνταλος: «Το αρχικό μας πλάνο προβλέπει 5-6 μεταγραφές. Θα στραφούμε πολύ στις ακαδημίες και στα φυτώρια. Θα κινηθούμε για ελεύθερους ποδοσφαιριστές και κοιτάζουμε πολύ τους Τούρκους που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Τα οικονομικά δεν θα είναι όπως άλλες χρονιές και αυτό θα επηρεάσει τις επιλογές μας. Πρέπει ο κόσμος να είναι προετοιμασμένος, αλλά και σίγουρος πως ακόμη και έτσι μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα». Αυτά τόνισε πριν τρεις μέρες ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν, αναλύοντας το μεταγραφικό πλάνο των «μαύρων αετών».

Μπεσίκτας που θα παλέψει μετά την επανέναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα προκειμένου να παίξει στις διεθνείς διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Διαφορετικά, η μείωση του μπάτζετ της θα είναι ακόμη πιο μεγάλη απ’ ότι έχει ανακοινωθεί εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

Μπεσίκτας που χτες εμφανίστηκε στέλεχός της να παραδέχεται ενδιαφέρον για τον Πέτρο Μάνταλο. Την στιγμή που στη θέση του αγωνίζεται ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ των «μαύρων αετών», ο Αντέμ Γιάιτς, ο οποίος και είναι «δεμένος» για δύο ακόμη χρόνια. Πρόθεση του συλλόγου είναι να συζητήσει την αποδέσμευση του προκειμένου να γλυτώσει τα περίπου 7 εκατ. ευρώ που πρόκειται να εισπράξει, αλλά ο Σέρβος μέσος δηλώνει… αμετακίνητος.

Μπεσίκτας που κόντρα σε όσα λέγονται, γράφονται και κυκλοφορούν, ποτέ δεν ενημέρωσε επισήμως ούτε την ΑΕΚ, ούτε τον ποδοσφαιριστή για σχετικό ενδιαφέρον, πόσο μάλλον για πρόταση. Και βάση για να συζητηθεί ένα μεταγραφικό θέμα είναι: πρώτον, να εκδηλώνεται ενδιαφέρον από μια ομάδα, δεύτερον, να ενδιαφέρεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και τρίτον, τα οικονομικά να βγαίνουν για να προχωρήσει η υπόθεση.

Ενδιαφέρον η Μπεσίκτας δεν έχει εκδηλώσει ποτέ στην ΑΕΚ, ο Μάνταλος δεν έχει εκδηλώσει ποτέ ενδιαφέρον ούτε να μετακομίσει στην Μπεσίκτας, αλλά έχει ενημερώσει και σχετικά τους υπεύθυνους της ΑΕΚ πως δεν θέλει να φύγει από την Ενωση και τρίτον, τα οικονομικά της εν λόγω υπόθεσης, τα… ρεαλιστικά, όχι τα επικοινωνιακά των 6 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητάει ως αντίτιμο η ΑΕΚ, δεν βγαίνουν για την Μπεσίκτας, η οποία πολύ απλά δεν μπορεί να δώσει ούτε ευρώ για να αγοράσει ποδοσφαιριστή στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-βόμβα για Μπακασέτα - Τινάζει την μπάνκα ο Έλληνας άσος - Τι "έγκλημα" έκαναν στην ΑΕΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags