Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πρόταση Βαρούχα: Αυτός πρέπει να είναι ο Έλληνας διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!
| 2020-05-27 18:31:00

Πρόταση Βαρούχα: Αυτός πρέπει να είναι ο Έλληνας διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Πρόταση Βαρούχα: Αυτός πρέπει να είναι ο Έλληνας διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για την απόφαση του Τομπίας Στίλερ στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, ένας διαιτητής που ορίστηκε στο ντέρμπι πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Τάσος Παπαπέτρου ήταν πριν την διακοπή ο πιο σταθερός διαιτητής.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει πολλές φορές δικαιώματα και είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα. Εφόσον έχουμε ορισμό ο Περέιρα, θα πρέπει να δείχνει περισσότερη προσοχή στους διαιτητές. Να μην τους βάζει σε παιχνίδια που μπορεί να εκτεθούν. Όταν υπάρχει μια τέτοια ατμόσφαιρα, δεν πρέπει να μπαίνουν σε δύσκολα παιχνίδια.

Ο ορισμός σου δίνει την δυνατότητα να προστατεύσεις τους διαιτητές γενικότερα. Αν παίξουν οι Έλληνες, θα πρέπει να δικαιολογήσουν την συμμετοχή τους γιατί αν δεν γίνει αυτό τότε η ΕΠΟ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις πιο σκληρές για την διαιτησία. Όποιος δεν είναι καλός διαιτητής, θα πρέπει να πηγαίνει στο σπίτι του. Είναι η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η ελληνική διαιτησία αυτή η κατάσταση με τα πλέι οφ.

Ο Παπαπέτρου είναι διεθνής διαιτητής, αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Μέχρι τώρα οι αποδόσεις του σε αυτό το πρωτάθλημα, δείχνουν ότι είναι ο πιο σταθερός διαιτητής. Αφού όμως είναι έτσι, ας το δείξει μέσα στο γήπεδο. Ας τον ορίσει ο Περέιρα στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στην Τούμπα. Έχει δείξει ότι έχει καλά στοιχεία, αλλά ας το δείξει μέσα στο γήπεδο. Καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος και για τους παίκτες και για τους διαιτητές.

Είναι ανοιχτό να παίξουν ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ, αφού από την 1η Ιουνίου δεν θα ισχύσει και το μέτρο της 14ημερης καραντίνας για όσους έρχονται από το εξωτερικό.

Ο Στίλερ υποτίθεται ότι είναι από τους κορυφαίους διαιτητές στην Γερμανία και είναι μια χώρα που δεν ασχολούνται με την διαιτησία. Αυτή την φάση την δείχνουν στα σεμινάρια και είναι ξεκάθαρη. Ο παίκτης κάνει χέρι με πρόθεση και ο διαιτητής ενώ πήγε στο VAR δεν έδωσε την παράβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags