Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θρίλερ στον Ολυμπιακό - Στον "αέρα" top ξένος
| 2020-05-27 20:45:00

Θρίλερ στον Ολυμπιακό - Στον "αέρα" top ξένος - Τον φώναξε ο Μαρινάκης - Στα... κάγκελα ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Θρίλερ στον Ολυμπιακό - Στον "αέρα" top ξένος - Τον φώναξε ο Μαρινάκης - Στα... κάγκελα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που έγραψε ο sportdog πριν μια εβδομάδα, για… ψιλή δηλαδή κουβεντούλα του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ομάρ (και όχι κατ’ ιδίαν, όπως είχε ξαναγίνει, αλλά σε κοινή θέα) προκειμένου για ακόμη μια φορά ο Πορτογάλος προπονητής να ξεκαθαρίσει στον Νορβηγό δεξιό μπακ πως επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό, έχει γίνει σήμερα… κοινός τόπος στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Συζητήσεις οι δύο άνδρες έχουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Όχι στην έκταση αυτής που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα, αλλά καθημερινά ο Μαρτίνς ενημερώνεται για τυχόν εξελίξεις και ρωτάει τον αρχηγό της εθνικής Νορβηγίας για το αν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο (θετικότερο για τον ίδιο) ή όχι.

Συνισταμένη των όσων αντιλαμβάνεται από αυτά που ακούει ο Μαρτίνς; Πως επιθυμία του Ομάρ είναι όντως να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Φυσικά όμως το θέλει με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους, τους οποίους και πάλι στον «σκύλο» τους έχουμε επισημάνει εδώ και μήνες και απλώς παρακολουθούμε πλέον να επιβεβαιώνονται από τις καθημερινές αναφορές άλλων δημοσιευμάτων.



Ο Νορβηγός λοιπόν έχει ζητήσει νέο συμβόλαιο με σχεδόν τις ίδιες απολαβές με αυτές που τώρα έχει (1 εκατ. ευρώ), ο Ολυμπιακός του έχει ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αντιπροτείνοντας του από το περασμένο φθινόπωρο αποδοχές που περίπου τον φέρνουν στο 30% μείωσης. Και αυτό είναι, χωρίς άλλη διαπραγμάτευση ή συζήτηση έκτοτε.

Είναι σαφές πως αν και εφόσον πραγματοποιηθεί η φημολογούμενη συνάντηση του Ομάρ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο αυτού του σίριαλ, αφού σε μια τέτοια εξέλιξη θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και είτε ο Ομάρ θα ανανεώσει είτε θα είναι ελεύθερος (και με τη βούλα πλέον) να φύγει.

Δείγμα της πρόθεσης του Ομάρ να συζητήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό είναι πως δεν έχει προχωρημένες επαφές με καμία ομάδα. Εν μέρει αυτό οφείλεται πως δεν έχει βρει και αυτό που περίμενε πως θα έβρισκε, αλλά και στους «ερυθρόλευκους» γνωρίζουν πως περιμένει αυτό ακριβώς το ξεκαθάρισμα με τη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να προχωρήσει – αν χρειαστεί – στις επόμενες ενέργειες του.

Και αυτό ερμηνεύεται και ως μια ακόμη απόδειξη της επιθυμίας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Το δεδομένο είναι πως μέχρι στιγμής – και κόντρα στα όσα λέγονται – δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα καμία… βιασύνη να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο άμεσα. Ούτως η άλλως, η σεζόν για τον Ολυμπιακό θα τελειώσει Αύγουστο. Και εφόσον ο Ομάρ δεν έχει βρει αυτό που θα τον ικανοποιούσε για να φύγει από τον Ολυμπιακό (είναι στη λίστα της Μπέτις, όχι όμως στις πρώτες θέσεις…), στο club θεωρούν πως υπάρχει περιθώριο να… τρεναριστεί η συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει οριστικά την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ποντένσε... Με αυτόν τον εξτρέμ ο Μαρινάκης θα "ρίξει" το Καραϊσκάκη - "Τρέμουν" ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags