Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Πρόταση του Άρη για Ματέο Γκαρσία!
| 2020-05-27 22:55:00

Ποιο ban; Μεγάλο... μπαμ από τον Άρη - "Κλέβει" τον παίκτη-καψούρα του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Ποιο ban; Μεγάλο... μπαμ από τον Άρη - "Κλέβει" τον παίκτη-καψούρα του Ολυμπιακού!

Άρης - Ολυμπιακός: Πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία κατέθεσε ο Άρης!

Οι Θεσσαλονικείς έχουν τιμωρηθεί από τη FIFA με απογόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο εξαιτίας χρεών της παλιάς διοίκησης σε παίκτες. Παρ' όλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν πως θα δικαιωθούν στην προσφυγή που έχουν κάνει στο CAS για την υπόθεση και θα μπορέσουν να προβούν κανονικά σε μεταγραφικές κινήσεις.

Γι' αυτό φροντίζουν να τρέξουν από τώρα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, προσφέροντας μάλιστα 1.2 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκαρσία, ποσό που αποτελεί μεγάλη υπέρβαση για τα δεδομένα του συλλόγου!

Ο Αργεντινός άσος έκανε φοβερή σεζόν πέρυσι με τη φανέλα του Άρη, γεγονός που εκτόξευσε τις μετοχές του και προκάλεσε... μάχη μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα για την απόκτησή του.

Παρά το γεγονός ότι έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία, όμως δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού.

Ο Άρης προχώρησε στην κατάθεση δελεαστικής προσφοράς για τον παίκτη, ευελπιστώντας να τον φέρει πίσω στο Βικελίδης, εάν φυσικά το CAS τον δικαιώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags