Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λουσιάνο Νάρσινγκ: "Κόβει" το... παλτό ο Μαρτίνς! Παγκίτης, τραγικά νούμερα, 1 εκατ. συμβόλαιο
| 2020-05-28 13:28:00

Κόβει το "παλτό" ο Μαρτίνς! Παγκίτης, τραγικά νούμερα, 1 εκατ. συμβόλαιο - Ραϊόλα, ψάχνεις κορόιδα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόβει το "παλτό" ο Μαρτίνς! Παγκίτης, τραγικά νούμερα, 1 εκατ. συμβόλαιο - Ραϊόλα, ψάχνεις κορόιδα;

Το όνομα του Λουσιάνο Νάρσινγκ προέκυψε από χτες στην ειδησεογραφία του Ολυμπιακού, αφού ο Ολλανδός παρουσιάστηκε ως ένας από τους υποψήφιους που ενδιαφέρουν σοβαρά τους «ερυθρόλευκους». Ο sportdog ψάχτηκε και μπορεί με ασφάλεια να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέματα με τον 30χρονο ακραίο μεοσεπιθετικό.

Εχει όντως έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τη Φέγενορντ, όπου και κερδίζει 1 εκατ. ευρώ. Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας μόλις 2 γκολ στο εγχώριο πρωτάθλημα (επίδοση τραγική για εξτρέμ στην Ερεντιβίζιε), παίζοντας μόλις 5 ματς ως βασικός και χωρίς να έχει βγάλει 90λεπτο από τις αρχές Οκτωβρίου σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Η Φέγενονρτ θέλει να τον ξεφορτωθεί, είναι άλλωστε ενδεικτικό πως στα σενάρια που αφορούν τον Νάρσινγκ τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίζεται καμία απαίτηση εκ μέρους του ολλανδικού club. Τον αφήνουν ελεύθερο να φύγει, αρκεί ο ίδιος να ικανοποιηθεί οικονομικά. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε από την επικείμενη αλλαγή στον πάγκο των «ρότερνταμερς» (αναμένεται να αναλάβουν την τεχνική τους διεύθυνση οι Ντιρκ Κάουτ και Χένρικ Λάρσον).

Ο Νάρσινγκ, μέσω του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος και τον εκπροσωπεί, αναζητά ένα συμβόλαιο εκεί γύρω στο εκατομμύριο (και σίγουρα στο επταψήφιο). Εχει προταθεί, μέσω Έλληνα διαμεσολαβητή, στον Ολυμπιακό, αλλά οι ενστάσεις που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ξεψαχνίσει (και) τη δική του περίπτωση είναι και πολλές και σοβαρές και αφορούν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι (μια ματιά και μόνο στο πόσο και πως έχει αγωνιστεί την τελευταία τριετία αρκεί, χωρίς κάποιο ενδελεχές ψάξιμο…).

Και οι σημαντικότερες διατυπώνονται από τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος – για να διατυπωθεί κομψά – δεν θέλει παίκτη με το βιογραφικό, τα χαρακτηριστικά και τις «παθογένειες» που εσχάτως παρουσιάζονται στην καριέρα του Νάρσινγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό… έβγαλε στη σέντρα τον Μιραλάς ο Ολυμπιακός – Υπήρχε λόγος για την πρωτοφανή επίθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags