Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά τον τραυματισμό του Τσιλιανίδη! Έρχεται μεταγραφή στα εξτρέμ
| 2020-05-28 17:14:00

Εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά τον τραυματισμό του Τσιλιανίδη! Έρχεται μεταγραφή στα εξτρέμ

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά τον τραυματισμό του Τσιλιανίδη! Έρχεται μεταγραφή στα εξτρέμ

Ο τραυματισμός του Κοσμά Τσιλιανίδη και η σίγουρη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τα Χριστούγεννα υποχρεώνουν τον ΟΦΗ να κινηθεί για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή ώστε να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μανώλη Σαρρή στο gentikoule.gr, με τον “Τσίλια” να μένει στα πιτς για τους επόμενους μήνες όπως και για τον Φερέιρα που τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, το μέλλον του Σεμέντο να είναι αβέβαιο για το αν θα τον βρει η νέα χρονιά στον ΟΦΗ, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεσμεύεται με συμβόλαιο και αγωνίζεται σε αυτές τις θέσεις είναι ο Ρικάρντο Βαζ.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως ο ΟΦΗ θα κινηθεί για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης του και είναι σίγουρο ότι τίθεται σε αναπροσαρμογή το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Ο ΟΦΗ θα κινούνταν έτσι και αλλιώς για έναν εξτρέμ καθώς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάληξη της υπόθεσης του Λισάντρο Σεμέντο ωστόσο πλέον είναι αναγκασμένος να κινηθεί για ακόμα μια μεταγραφή σε αυτές τις θέσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags