Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ατακάρες για τον μπάκαρο που "έκλεισε" στο λιμάνι: "Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ"!
| 2020-05-28 19:30:00

Ατακάρες για τον μπάκαρο που "έκλεισε" στο λιμάνι: "Κράμα Τσιμίκα και Γιαννούλη - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ατακάρες για τον μπάκαρο που "έκλεισε" στο λιμάνι: "Κράμα Τσιμίκα και Γιαννούλη - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ"!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στo sportdog για τον Απόστολο Αποστολόπουλο ο Μάκης Κατσαβάκης, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο των Σερρών.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος προπονητής, με θητεία σε μεγάλες ελληνικές ομάδες, αναφέρθηκε στον νεαρό άσο τού Πανσερραϊκού που έκλεισε ο Ολυμπιακός, στο γεγονός ότι μπορεί να γίνει αντι-Τσιμίκας στο Λιμάνι, αλλά και στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

"Έτσι βγαίνουν Τσιμίκας, Λημνιός και Γιαννούλης - Ανεβοκατεβαίνει στην άμυνα"

"Αυτό το παιδί παίζει δεύτερη χρονιά στη γ' κατηγορία και είναι βασικός. Που σημαίνει ότι για να τα καταφέρνει σε αυτή την κατηγορία, που πολλά παιδιά δίνουν διαπιστευτήρια για το μέλλον τους, κάτι δείχνει. Χρειάζεται να παίζουν περισσότερα παιδιά κάτω των 20 ετών αναγκαστικά στην 11άδα, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου το λέω. Πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο, αλλιώς δεν θα βγουν παίκτες όπως ο Τσιμίκας, ο Λημνιός, ο Γιαννούλης", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο πεπειραμένος τεχνικός.

Πείτε μου δύο λόγια παραπάνω για το παιχνίδι του Αποστολόπουλου.

"Το παιδί  αυτό ανεβοκατεβαίνει στην άμυνα, με καλή τεχνική, καλή συμπεριφορά και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να παίρνει παίκτες από τις Σέρρες. Έκριναν αυτοί που επιλέγουν και θεωρώ ότι έκριναν σωστά. Από μόνο του το γεγονός ότι τον ήθελαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Βίλεμ, τα λέει όλα".

"Ταχύτητα, τεχνίτης, χρειάζεται ενδυνάμωση - Μπορεί να γίνει αντι-Τσιμίκας"

Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ποια είναι;

"Έχει ταχύτητα και είναι τεχνίτης, έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του, βλέπει γήπεδο και είναι καλός τόσο επιθετικα όσο και αμυντικά. Σίγουρα θα χρειαστούν παιχνίδια και ενδυνάμωση, αλλά μπορεί να τον δώσουν φέτος με υποσχετική και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ενδεχομένως να δοθεί ο Τσιμίκας με μεταγραφή και να θέλουν να τον αντικαταστήσουν".

Θεωρείτε, δηλαδή, ότι μπορεί σταδιακά μέσα στα χρόνια να γίνει αντι-Τσιμίκας;

"Φυσικά μπορεί να γίνει αντικαταστάτης του Τσιμίκα. Όσα παιδιά δουλεύουν, προχωράνε. Ο Αποστολόπουλος είναι τέτοιο παιδί, γιατί να μην γίνει μετά από μερικά χρόνια βασικός στον Ολυμπιακό;".

"Κράμα Τσιμίκα και Γιαννούλη - Έχει σπουδαίο μέλλον"

Ποιον θα λέγαμε ότι θυμίζει το παιχνίδι του, για να γίνει περισσότερο κατανοητή η εικόνα του;

"Είναι ένα κράμα Γιαννούλη και Τσιμίκα, εκεί μέσα θα τον προσδιορίσεις. Είναι πολύ καλός παίκτης, δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από το όνομά του. Αν δουλέψει καλά και σωστά, έχει σπουδαίο μέλλον". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ποντένσε... Με αυτόν τον εξτρέμ ο Μαρινάκης θα "ρίξει" το Καραϊσκάκη - "Τρέμουν" ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags