Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Θα πάρει μεταγραφή στη Νις;
| 2020-05-29 10:42:00

"Φωτιές" Equipe! Τρελή αποκάλυψη για Ολυμπιακό - Τον... χαρίζει ο Μαρινάκης, "παράνομο" ραντεβού!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φωτιές" Equipe! Τρελή αποκάλυψη για Ολυμπιακό - Τον... χαρίζει ο Μαρινάκης, "παράνομο" ραντεβού!

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Θέμα φερεγγυότητας και αξιοπιστίας, συνήθως, δεν τίθεται για την Equipe. Γι’ αυτό και η μεταμεσονύχτια ολιγόλογη είδηση της γαλλικής εφημερίδας στον διαδικτυακό της τόπο, προκάλεσε… πανικό. Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα.

Σε πρώτη ανάγνωση, εντυπωσιάζει. Το δεδομένο είναι πως οι Νικαιώτες αναζητούν όντως αριστερό μπακ. Το προφανές είναι πως έχουν τον «Τσίμι» στη λίστα τους, ίσως και ψηλότερα από κάθε άλλον. Το τρίτον είναι πως έχοντας τερματίσει στην 5η θέση του (κουτσουρεμένου λόγω της διακοπής) σαμπιονά θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, η περυσινή μεγαλύτερη επένδυση της ιστορίας τους, οπότε και πραγματοποίησαν τις τρεις ακριβότερες προσθήκες τους ever (έναντι 20,5 εκατ. ευρώ τον Δανό φορ Ντόλμπεργκ, έναντι 13 εκατ. τον εξτρέμ Μορίς και έναντι 12,5 εκατ. ευρώ, τον αριστερό μπακ – και να σημειωθεί πως μιλάμε για αριστερό μπακ… - Ν’ Σοκί) δεν προβλέπεται σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί και αυτό το καλοκαίρι.

Κάτι που ο ίδιος ο Φουρνιέ σε πρόσφατες δηλώσεις του – πάλι στην Equipe – είχε προ δύο εβδομάδων ξεκαθαρίσει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα αποκλίνουμε από τη λογική μας, μπορούμε σίγουρα να επενδύσουμε, αλλά δεν θα ξοδέψουμε τρελά και δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε ασύστολες και χωρίς λογική αγορές».

Με δεμένο λοιπόν αυτό και με δεδομένο ότι οι περυσινές δαπάνες δεν πρόκειται να επαναληφθούν από τους Νικαιώτες (και επίσης με δεδομένο ότι μια εξ αυτών αφορούσε αγορά 12,5 εκατ. για 21χρονο αριστερό μπακ…), μοιάζει δύσκολο να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Τσιμίκα.  Ακόμη και μειωμένες να είναι αυτές, δεν πρόκειται να πέσουν στα επίπεδα των 12-13 εκατ. ευρώ που πέρυσι κινήθηκε η Νις (και επαναλαμβάνουμε πως όλα δείχνουν ότι δεν θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι).

Και επίσης, το τελευταίο ερωτηματικό που προκύπτει από την αναφορά της γαλλικής εφημερίδας είναι το πώς θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Φουρνιέ αφού σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις η καραντίνα για όλους όσους έρχονται από το εξωτερικό είναι υποχρεωτική ως και την ερχόμενη Κυριακή τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή αποκάλυψη για Ολυμπιακό! Το deal της χρονιάς με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα - 20 εκατομμύρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags